Alejandro

Nuuuuu har vi promenerat färdigt och hela Tollarp är besökt! Ont i hälarna har jag också, men jag är inte bitter!

Vi vi vi


!

Färdigjobbad för idag, imorgon också sen är jag ledig hela veckan innan jag bosätter mig på Biltema hela sommaren! Sommarens schema kommer innebära att jag jobbar tre dagar varannan vecka och sex dagar i sträck varannan vecka. Galet långa dagar dock (10-19.15 varje dag utom alla onsdagar plus helgen!), men är jag ändå där kan jag lika bra stanna så det kommer bli bra! Imorgon börjar jag tio i tio och jobbar till fyra, därefter väntar KFF på IP! Nu ska jag hoppa in i duschen, pusskramen

Hard work work

Jobbdag och jobbhelg är lika med en mycket upptagen Emilia. Jag återkommer efter helgen, puss!

Att önska

Ibland önskade jag att allt vore enklare än vad det är. Nu önskar jag!

VAD HÄNDER?

Antingen drömmer jag världens idiotiska dröm, eller skämtar någon med mig eller är det bara ett rent faktum att världen idag är så dum i huvudet? Vart i helvete tog Sveriges bidrag i Eurovision på lördag vägen? VA?

REBECCA LARSSON

Världens största grattis till kusin Rebecca Larsson
som klarade sitt gesäll i söndags!
Puss på henne och vill ni bli snyggare i håret
besök henne på Myran o Malkolm i Kristianstad!

Skyltdockorna i BOK BOKS skyltfönster

... fixade vi idag! Jag, Mik, Tessan, Cecilia och Ellen!
Vi började vid tio med styling och kläder till dagen. Vid två skulle vi vara redo för då stod fönstret redo för oss! Med jämna mellanrum har sedan Single ladies rullat från stereon och då är det vi fem som skakat rumpan mitt på golvet, mitt i butiken och folk har applåderat åt oss! Sjukt roligt har det varit och när klockan slagit halv fem började vi sakta med säkert plocka ihop alla kläder vi spanat in under dagen för att sedan ta vårt pick och pack och åka hem! Ja, alla utom Mik för hon trodde inte på att klockan redan var halv fem... "Va, är hon inte typ bara tre!?". Det där med att tiden går fort när man har roligt stämmer nog sören! Förövrigt har mitt hår aldrig varit lockigare än vad det var idag, men det blir genast ändring på det. Imorgon åker plattången fram igen! Nu är jag lite lagom sleten och hela mitt rum luktar hårspray, puss!

Why can't I?

Slapp - slappare - Emilia
Syrran skrek efter chokladpudding och som den underbara syster jag är for jag ner på ett kick och köpte det åt henne! Klockan är snart två och jag har inte åstadkommit ett dugg vad det känns som, eller det är nog ett faktum egentligen. Skrivit mina lönelappar för Kristianstadsflickorna har jag i och för sig gjort och köpt Sofis mode i samband med chokladpuddingen. Sen gjorde i och för sig jag en superb frukost också till mig och systrarna också imorse vilket är värt att nämnas! När mamma slutar jag ska jag ta mig in till stan och skälla på Ur och Penn eftersom min klocka är isönder, igen! Nu jävlar Hanna är det krig! Ikväll spelar damerna i Vä match och igårkväll fick jag ett sms av Hanna som kort innebar att jag mer eller minde borde vara på plats. Nåväl, vi får se! Nu kom pappa precis hem med kyckling, sås och potatis till mig vilket jag ska låta sakta men säkert inta min magsäck! Puss på det och tjing på allt!

Jag ville bara säga godmorgon

Orkan ute med strålande sol! Mysko kombination. Godmorgon förresten!


Ja, minus en timme och trettio minuter

Jobb jobb jobb, tjoho! Idag har jag skrattat åt en massa saker. Inte minst åt lillasyster Amanda när hon slog på Titanic imorse för att få timmarna att gå fortare. Hon ligger sjuk stackarn! Under tiden jag borstade tänderna satte jag mig hos henne och säger "Sjukt att detta har hänt på riktigt!" och får då en förvånande blick tillbaka till orden, "Va har det!?". Haha! Skrattet fortsatte på Biltema då jag fick en kund i bistron fyra minuter innan jag skulle stänga. Ungefär såhär lät det mellan honom och mig.
- Har du någon korv färdig?
- Nja, en köttbullerulle är vad jag har kvar.
- Och det är?
- Tänk dig fyra köttbullar på rad, ungefär. En korv fast köttbullar.
- Jag får se. (Och jag visade!) Han fortsätter: Hahaha, det ser ju ut som en kuk insprutad med en massa inälvor och skit. Är det vad du har kvar, sa han skitargt och kollade på klockan. Fan vad oerfaret när ni har öppet i en timme och trettiofyra minuter till.
- Ja, minus en timme och trettio minuter, la jag till.
- Vadå? Stänger ni inte åtta?
- Nej, sju och jag stänger halv sju.
- Jaha, okej. Ehm, förlåt... Och jag vill ha köttbullerullen!
Jag älskar att vinna diskussioner! Nu ska jag snart somna mig men innan jag lämnar er för idag vill jag gratta Julia till målet igår! Du är grym! Puss och godnatt!

Wow, en prins! Magiskt!

Oj, det ekar bloggtorka här! Lite kort om vad som hänt i mitt liv då hela helgen. Jag har jobbat! Det var det. Eller okej, i fredags var det fullt ös hos Tessan och hennes 20-års galaj! Mycket trevlig kväll med god mat och trevligt folk! På lördagen var jag uppe med tuppen och jobbade. Lördagkväll sprang jag och Tess runder mellan Class, Taste och Hessle hela kvällen med ett fint sällskap och en minst sagt påverkad Joakim. Din milde! Natten spenderade jag på Tess soffa så långt ifrån spritskåpet jag kunde, haha! På söndagen var jag återigen uppe med tuppen och cyklade till jobbet. Det tog tjugofem minuter dit och fem minuter därifrån, motvind kan nog vara det värsta som finns! Kvällen bjöd på först på dans med töserna då vi ska dansa på Bik-Bok dagarna på torsdag. Single ladies gjordes färdig och det kommer bli bra! Senare blev det bio framför världens sämsta film med Christoffer, Tess, Joakim, Simon och Sara. Persien hit och hit och något svärd som kunde se bakåt och blablabla, wow på det va! Nej, jag har sett bättre filmer men det var klart värt det ändå! Nu ligger jag i sängen och ska snart pallra mig till jobbet. Vad jag kan se skiner solen ute också, fint det! Puss och ha en fin måndag!

Partaj, galaj, kalla det vad ni vill

NU taggar vi för födelsedagsfirande! Frågan är bara vad i hela friden jag ska ta på mig då temat är färg och jag a l l t i d klär mig i svart? Tack för den, Tessan! Presenterna till henne gick som på räls, dock skulle jag vilja behålla allting själv! Men som sagt, nu taggar vi till åskan och spöregnet! Vi ses i dimman friends, puss

Joshua Radin

I'd rather be with you

Hey Tollarp

Hör och häpna, jag är hemma! Ja, i mitt eget hus minsann. Snart åker jag in till stan, igen, men denna gången för att träffa mina töser! Ikväll blir det galaj för Tessan som fyllt 20 år och imorgon jobbar jag. Tjoho ko! Nu ska jag äta frukost så det bara sjunger om det!

Godmorgonkärani

Heeeelt okej med frukost på balkongen även om graderna mer eller mindre överstiger femtio grader här!

YOKIM

Det var så lite sol som det möjligen går imorse, helt grått i hela Tollarp! Så jag plattade håret och satte mig på bussen in till stan och där jävlar sken solen. Sen dess har jag drällt rundor på staden med Tess, Joakim, Christoffer, Johanna och Starnäs i omgångar. Fint det!
Yokim

Puss, kram och sol!

Statusuppdateringarna på Facebook säger att det är sol idag igen, jag säger att det är för bra för att vara sant och vågar inte dra upp persiennerna för att ta del av verkligheten! Idag ska vi picknicka och är det då sol som folk säger kan det ju inte bli bättre. Picknick är förövrigt rätt underskattat! Tänk vad mysigt att sitta där på sin röd filt och se världens största korg med godsaker. Mysfaktor hundra! Nu väntar frukosten, ha en fin dag!

Ereeeees

"När var det vi sov där? Personalfesten ja. Vad gjorde vi dagen efter? Överaskningsfesten ja. Just det ja, sen dess har jag inte blivit av med dig!" Puss och godnatt

Skrikrosa är bra rosa

Planerna för kvällen blev ändrade då jag tog mig till Friskis istället för till Vä IP och väl var väl det då matchen slutade 0-0 plus att det regnade! Tydligen missade jag dock Tess på anfallet och det var visst en syn för ögat. Äh, det kommer fler gånger! Sa jag att jag ska träna fotboll på torsdag förresten? Javisst, hör och häpna! Jag ska bara fixa ett par fotbollsskor först, enbart för att jag anser det som en fördel. Annars då? Jag beställde lite kläder från H&M idag och skar mig för första gången när jag rakade benen idag. Det var nog allt för tillfället, pussEN

Sophia Mattisson, vet du var Sverige ligger på världskartan?

Nu får det faktiskt vara nog!
KOM HEM NU!

Ska vi dricka bullar och äta saft?

Vi får väl tacka solen för den stund den ville skina idag, bättre än inget! Nu ska den bara fortsätta skina hela veckan.. Imorgon skulle vi tagit vårt pick och pack och åkt till Ullared med självmålsgöraren fick hoppa in och jobba så det blir picknick istället efter att hon slutat! Förövrigt ser jag fram emot fredag, puss!

Skin skin som den sol du är

Idag ler jag åt det mesta! Inte minst för att jag fått ligga sked med Hanna hela natten utan också för att vädret skiner! För tillfället sitter jag på Tessans balkong och svettas. Joakim var här och överlämnade lite bullar imorse, tog med sig Hanna och körde sen själv till jobbet för att få lite tycka-synd-om-dig ord från arbetskamraterna, haha! Idioten har ju huggt (!) av halva tummen och går nu runt med värsta bandaget. Okej, jag överdrev en aning men med lite otur hade tummén åkt av, nu nådde bara kniven in till benet. Mysig information!? Strax ska jag trä på mig inlinesen och ta mig till bussen. Tess ska jobba. Ikväll tvingar töserna mig att kolla på fotboll så jag har väl inget val, även om jag gärna gör det men det behöver ni inte säga högt. Nu kilar jag, ha en bra dag mina vänner!

Thai 2 december-19 januari


Lycka

Happy moment

Måndag hela veckan

Att mitt huvud spränger i kombination med att jag bestämt mig för att sova ut idag kom inte överens, vilket å andra sidan är ganska logiskt. I förmiddag tänker jag träffa Hanna för att senare ikväll ta mig till Friskis och jympa bort allt jag tänker och drömmer om. Inatt var det återigen dessa jävla tsunamis som tog död på allt och alla jag tycker om. Jag förstår inte varför jag drömmer om det så ofta? December 2004 tog uppenbarligen rätt hårt på mig... Jag vill drömma roligt! Ikväll träffar jag förhoppningsvis Tess och Hanna, de kan i alla fall få mig att le! Jag gillar er!

"Fanfanfan"

Det kan nog vara världens jävligaste låt, alla kategorier!

KFF-LUNDS BK

Halvtidsresultat: 0-1
Cirka 30 minuter kvar: 3-1
Slut: 3-3
Fan!

Kvinna söker man

Det kunde visst bli värre...
Samma nummer gott folk, samma nummer!

Årets fulaste bild alla kategorier!

Therese Ericsson
0708-551976
Singel!

Emilia

Ojjjj vad det var tyst här inne! Förlåt, men jag har jobbat och jobbat. Sen har jag jobbat också! Igårkväll tog jag dock mitt pick och pack (inklusive min fina marinerade kyckling) till Emelie med några töser. En mycket mysig kväll som bjöd på det mesta. Bra på att prata är vi i alla fall! Spännande planer har vi också fått föra oss att genomföra, tjoho vad jag gillar er! Tack Emelie för kvällen! Imorse ringde klockan strax innan nio men då låg jag redan vaken och väntade. Därefter har jag jobbat hela långa dagen med alla mina Biltema-vänner och mormor. Roligt med internskämt när ni ändå inte förstår någonting va? Haha! Nu kommer strax världens bästa Tess och sen ska vi göra absolut ingenting! Imorgon jobbar jag igen, sen är det KFF vi ska kolla på när de vinner! Trevlig lördag alla!

Kristianstadsflickorna 2010

Jag undrar hur många gånger jag har tittat på våruppvisningen nu med Kristianstadflickorna. Den är så galet bra och jag får aldrig nog! Loooooovely!

Du är så rar, Amanda

Jag och Amanda vill åka till IKEA och nyss kom Amanda med den strålande idéen. "Jag vet hur vi gör. Alla gör vid sig nu och när Frida vaknar så säger vi hejdå, nu ska vi åka till IKEA. Då frågar Frida troligtvis varför och då säger vi bara att vi bestämde det igår. Sen går vi och vinkar bakåt på henne!". Sen fortsatte hon med att säga, "Emilia skriv att jag har namnsdag idag i din blogg. Alltså din blogg suger!".

Childhood

Childhood armbandet är ett armband som prinsessan Madeleine skapade i syfte om att sprida barns kunskap världen över. Det hjälper helt enkelt barn i nöd. Varje pärla på armbandet har en egen färg och beskriver en artikel i barnkonventionen och intäkterna från armbanden går direkt till Childhoods projekt runt om i världen. Armbandet som säljs i 5-pack kostar 300 kronor och finns att beställa på Childhood hemsida. Jag är så kär i det!

Ett två, tänk tå

Två galet underskattade saker i dagens samhälle kommer här. För det första varm nyponsoppa med vaniljglass och för det andra en jojo. Minns ni? Detta gjorde då min kväll och kommer få göra så många fler!

"Jag råkade steka den på nian hela tiden..."

Färdig jobbad för dagen och fick till min stora förvåning och glädje se Julia Molin steppa in i lunchrummet strax innan elva idag, med jobbtröja och lunchlåda. Att hon sen blev tilldelad att vara med mig hela dagen gjorde det inte ett dugg sämre. Vi har alltså plockat varor hela dagen tillsammans och timmarna har bara rusat förbi! Det gillar vi! Nu ska jag duscha och sno tacos från Frida!

My sisters keeper

Dåååååååå åker jag ocb jobbar med en sne rygg och huvudvärk! Puss

Man kan väl få drömma lite i alla fall

Jag vill flytta hemifrån. Nu. Genast. Faktiskt! Inreda på egen hand, koka kaffe till vännerna, föra liv långt in på nätterna, ta hem vem fan man vill, diska, tvätta, stryka, hänga upp tvätt, städa, köpa nya saker. Åååå, jag vill flytta nu nu nu och jag håller på såhär enbart för att jag fick världens finaste dukar av farmor och farfar idag som en gång varit hennes mormors. Tänk att ställa fram kakfatet och två kaffekoppar på den duken tillsammans med några levande ljus. Rosa rosor kan nog vara något av det finaste som finns! Nu ska jag köpa flyttboxar, 10 stycken för 179 kronor på Biltema. Taget!

THERESE ERICSSON???!?!?!??!

Kan du vara så himla snäll och öppna upp ögonen så jag hinner se dig innan din match? För tillfället verkar det vara en omöjlighet. Men det är okej för denna gången, jag låter alkisen sova! Hon har haft en hård helg...

Good morning sunshines

Jag har en bra dag att se fram emot! Puss

THE

Got it?
Hjärta

Borta bra men hemma bäst

Lady Gaga, live, Stockholm 8 maj 2010
Oförglömligt magiskt!

Stockholm, day 5

Guuuuud jag är så trött så jag knappt vet vad höger eller vänster är! Vi räknar mer eller mindre ner timmarna nu tills tåget avgår och ack vad skönt det ska bli! Vi har så ont i både fötter och ben och våra huvud är helt slut efter fem dagar non stop shopping och aktivetiter! Dock gillar jag huvustaden en hel del, det finns inte mycket att klaga på! Shopping, god mat, bra hotell (förutom att äggen inte gick att skala till frukosten varannan dag!), trevliga människor, seevärdheter, mysiga cafeér och mycket därtill! Om en liten stund ska vi gå och äta lunch innan vi hämtar ut våra resväskor på hotellet vårt och tar oss till T-centralen. Vi kan höras igen på tåget, deeeeal?

New york mother fucking city

Jag tror aldrig att jag kommer få uppleva en lika lugn dag, utan stress och bara precis i den takt man vill, under detta år igen. Jag behövde det, jag som annars stressar åtta dagar i veckan! Jag och Emma sov lite längre idag eftersom frukosten var framdukad en timme längre idag eftersom det är helg. Efter frukosten hade vi fyra ärenden att uträtta och det fixade vi utan problem. Därefter gick vi till hotellet och tog det lugnt innan vi tog på oss ytterkläderna och gick till Kungsträdgården en sväng. Mysigt ställe det där! Kvällsmaten bestod ikväll av kyckling, potatis och världens godaste sås. Vi avslutade sedan i fåtöljerna utmed fönstren på Espresso House med varsin kaka och frappino. Lovely! Nu ska vi snart sova. Imorgon ska vi packa oss hemåt igen från huvudstaden.

Världens bästa alla kategorier

Frappino vanilj, Love

Kulturella turister

Emma säger: Väck mig om fem timmar!
Det tar hårt på en att ligga på topp. Huvudstaden kör slut på oss! Idag har vi legat på låg nivå vad gäller vår shopping. Enbart ett hårband och en liten paljettväska har fått följa med mig till hotellrummet. Desto mer till andra. Jag är för snäll! Det blev ett besök vid Slussen först idag. Efter det tog vi tunnelbanan en station (höjden av lathet!) till Gamla stan. Väl där blev det mysiga gränder, världens sötaste lilla café, och vaktbyte på slottet med världens show. Alla japaner stod med kameran i högsta hugg och fångade ögonblicket som om det vore det största som hänt i världen! Gamla stan var på tok bättre idag! Efter att vi var nöjda med denna lilla del av Stockholm det gick vi en bit och hamnade ett tu tre på Drottninggatan och kort därefter var vi hemma. Vilken tur att vi åkt tunnelbana alla andra gånger, det hade nog gått fortare att gå faktiskt... Ture turister!

Amanda konfirmeras

Skänker en tanke till Amanda som konfirmeras idag. Lycka till och dela med dig utav vinet under Nattvarden... Puss darlo

Stockholm, day 4

Godmorgon kära ni! Inatt har jag sjungit Lady Gagas låtar i sömnen och vaknat alldeles för tidigt. Om en timme ska vi gå ner och äta frukost och därefter har vi i alla fall fyra ärenden att uträtta, på fyra olika ställen i city. Drottninggatan, Götgatan, Gamla stan och var som helst. När vi löst de ska vi nog fortsätta shoppa för det tycker vi båda två låter som en bra (läs: egentligen inte bra alls då vi redan shoppat för mycket!) idé! Kvällen blir troligtvis lugn och imorgon packar vi ihop väskorna och sätter oss på tåget hem igen!

"So happy I could die!"

Löpsedlarna skrev "Så blev Lady Gaga störst!", jag svarar att jag vet varför. Vilken upplevelse! Vilken fantastisk människa! Vilken fantastisk röst! Vilken fantastisk show! Vilka fantastiska låtar! Jag är så fantastiskt lycklig! Lady Gaga live i Globen, Stockholm, världens ögonblick! LOVELY! För alltid Monster Ball!

L A D Y G A G A

P-p-p-pokerface. Nu kör vi! Nu sjunger vi! Nu skriker vi! Nu dansar vi! NU ÅKER VI TILL GLOBEN OCH LADY GAGA!

Cirkus fem timmar kvar

Nu närmar vi oss! Dagen har tillbringats på Götgatan (är det inte den dyra gatan på Monopol, eller är jag fel på det?). Väl där shoppade vi, för mycket! Jacka, träningskläder, tröjor, underkläder, bekinis, leggins, byxor med mera.. Bli inte arg, mamma! Vi avslutade på vår trogna Drottninggata och nu är vi tillbaka på Luntmakargatan med världens bästa dryck från Espresso house. Jag tror jag skulle kunna livnära mig på den! Ja, en chokladboll hann jag också trycka i mig. Nu ska vi börja göra vid oss inför the big moment och sen ska vi sjunga ta mig fan! TJOHO!

Stockholm , day 3

IT'S FINALLY TIME! LADY GAGA!

Klockan är snart halv tio. Vi har nyss ätit frukost och ska ge oss ut på stan så fort dörrarna slår upp så vi får ut så mycket som möjligt av dagen i shoppingväg. När vi känner oss nöjda och redo ska vi kila upp på rummet, spela Gaga så in i bomben och göra oss redo för kvällen! Plakaten står och väntar på oss, tröjorna ska inhandlas, tutorna är redo och jag och Emma så redo vi bara kan bli! Loooooovely!

Remember me, 20.40

Nu åker vi på bio och låter rummet förbli ostädat. TJOHO!

Gamla stan hette det

Shoppingen är avslutad för idag men har å andra sidan hållit på tills nu från klockan tio då affärerna öppnade för dagen. Nu sitter vi på hotellet och halvsover. Vi har nyss fikat på scones och världens bästa dryck från Espresso house. Ikväll ska vi kolla på bio, Remember me, står det på biljetterna och jag tror aldrig jag sett fram emot en bio så här mycket! Efter det blir det en visit på Cafe 60, vilket verkar vara himla mysigt! Gamla stan var förresten ingen hit. Men det kungliga slottet hann vi med att se, de fina gränderna samt att vi fick med oss galet snygga koppar med oss hem. Vars två fick det bli, erbjudandet hette nämligen "köp en få en på köpet!". Klipskt!

Stockholm, day 2

Jag har tre saker att dela med mig utav än så länge...
För det första ska vi åka till Gamla stan idag och kika läget. Elin kommer dit också en sväng. Trevligt det! För det andra är mitt mobila bredband igång efter x antal ringningar till Telenor! (Jag står fast vid mina ord, Hanna...) Och för det tredje säger vi imorgon till att kolla på Lady Gaga. H a p p y f a c e ! Nu ska vi kila, pusskram och ha en bra dag!

Sergels torg


Stockholm, day 1

Ture turist... o världens finaste resväska!

Kära ni, vi är framme och redan betydligt fattigare! Tågresan gick fint, tunnelbanekortet är löst i sju dagar, hotellet gick vi förbi men upptäckte det ganska snart, och butikerna ligger mer eller mindre nedanför fönstret här. Nu sitter vi på vårt mysiga hotellrum med Förkväll på TV:n, Emma i duschen, mig på blogg.se och med musiken på hög volym. Ikväll väntar middag i något hörn här mitt i centrum innan vi går tillbaka till rummet och förhoppningsvis somnar oförskämt gott! Någon av Emmas alla filmer ska vi nog också hinna se förresten. Imorgon ska vi besöka Gamla stan samt några butiker till! Gott gott!

S t o c k h o l m

Linköping är nyss förbipasserat och nu är det bara två timmar kvar. Solen skiner och jag ler. Emma läser för tillfället ELLE och då passar jag på att ta hennes dator och bredband då jag inte får igång mitt eget.. Tur att hotellet vårt erbjuder bredband så jag kan hålla er uppdaterade från huvudstaden. Idag när vi kommer fram ska vi ta oss till hotellet är planen, rätt så självklart i och för sig men ändå. Efter det ska vi kika ut från fönstrena och ta oss till närmsta butiker för premiärshopping. Imorgon blir det en heldag i butikerna och på lördag efter sista sjunga låt kommer vi kunna dö lyckliga! Vi hörs ikväll kära ni, pussokram

Sleeeeeeepover

Sleepover har blivit en vana och jag gillar det! Man får ju stötta mörkrädda Tess. Igår gaddade vi ihop oss igen tillsammans med världens tre sämsta filmer. Så olika, hette den första där vi tre töser försökte skilja och hålla koll på alla tusen olika skådespelare som dessutom såg likadana ut hela högen. 2012 hette den andra och under den försvann mer än halva sällskapet, inget vidare med andra ord. Och 500 days of my summer, eller något i den stilen var heller ingen höjdare. Vi räknade dagarna och när vi nådde 500 jublade vi! Värdelöst med andra ord, men det var okej ändå! Imorse försvann folket återigen och mina och Tess planer för dagen sprack också då jag fick rycka in och jobba Kom hem vid halv nio ikväll och flög på packningen som numera är relativt färdig. Fullproppad väska i alla fall och om det är bra eller dåligt vågar jag inte svara på. Klara mig tills måndag då vi återvänder till Skåne igen ska jag nog göra i alla fall! Vi hörs imorgon på tåget om jag får mitt mobila bredband att fungera, förvänta er alltså inte mör mycket. Sakna mig inte för mycket, pusskraaaaaam

Stockholm på G

Packar packar packar.
Jag är rent ut sagt sämst på det!
Imorgon far vi, jag och min Emma.
TJOHO!

Tack för stödet imorgon, Hanna

Helt galet vad sleten jag är, trött som ett helt ålderdomshem! Snart ska jag iväg till dansen eller avslutningen och fika på en massa onyttigheter, precis vad jag inte behöver! Men jag tänker äta, för man lever bara en gång. Kvällen vet jag inte vad bjuder på än, men det kommer väl. Imorgon vet jag i alla fall vad jag ska göra, Tess också, och Hanna ska agera våra handhållare! Späääääännande!

"Hoppsan, hoppsan, hoppsan, hoppsan", säger Tess från köket

Det luktar förvånandsvärt gott med Tess i köket. Jag är mäkta inponerad! Nu hackar hon gurka till mig separat från salladsskålen eftersom jag är aningen kräsen vad gäller allt grönt! Morgonen har tillbringats på Hässleholms sjukhus där min inneboende numera ligger i papperskorgen och det tackar jag Gud för! Ett jävla mög rent ut sagt! Eftermiddagen bjuder på mys hos Tess innan jag ska ta tag i alla ärenden innan avslutningen med småttingarna ikväll och därefter avslutningen med min egna grupp! Väl hemma igen bör jag sova och ta igen alla missasde sovtimmar. Men vet ni vad? Jag är gärna vaken!

Långklänning är det enda rätta



Hur snyggt? Modekungen kan!
Galet snyggt och snyggare än det mesta!
Satsa på långklänningen i vår/sommar.
Ett tips som kommer att gå hem!
Jag är dökär.


Joakim von Anka, kom hem nu

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej du Joakim, vi är hungriga här hemma! Utsvultna, även om ingenting blir detsamma som inatt.... Ta med dig din halva gris, släng upp den på axeln och börja traska hit. Vi fixar någonting till! Potatis? Deal?

Nej, om man skulle gå och lägga sig?

Okej, jag har sovit ungefär två timmar och ligger nu fortfarande kvar i Joakims lägenhet. Vi icke-jobbare (jag och Tess!) har noll för oss idag så nu har vi precis ätit nyköpta bullar som Christoffer var söt och kom med till oss! Kvällen/natten då? Sömnlös ungefär, och svettig om ni frågar Tess (tolka det hur ni vill!). The Notebook hann vi se i alla fall innan första vagnen somnade och femte hjulet åkte hem. Hanna, tro inget annat än att vi tycker om dig! Sen har vi nog sett i stort sätt tittat på varje serie som går på TV hela natten tills vi väckte Joakim klockan fem för grovstyckning (nej, han är inte bara stcykare!) på Scan. Ett helt okej dygn om jag får säga vad jag tycker!

It's söndag, söndag it is

Hannas ben väger ton. Tess äter sin andra portion rabarberpaj. Joakim diskar. Christoffer gör kaffe och jag vill inte ha paj även om vi valde rabarber enbart för min skull. Go söndagsskväll!

Etta tvåa kryss

Hemskt att ingenting gick till min fördel idag i matchen mellan KFF och Frölunda. På mitt tips stod det en tvåa även om jag hoppades på en etta, och tro fan matchen slutade med ett kryss. Inte bra någonstans... Nu sitter jag hos Hanna. Kvällen blir bra och spontan. Puss på allt

"Ett ord, tre bokstäver: D Ö D!"

Lite lagom sliten nu. Mest sliten förresten! Valborg tar visst slut på en, tur att det bara är en gång om året. Var hemma vid halv fyra imorse, mamma fick rycka ut och hämta ensamma mig inatt men hon (och pappa!) fick en ny postlåda idag som tack för hjälpen! Tess och Hanna fick vara uppe desto längre eftersom de skulle inventera klockan sex imorse på Willys. En annan åkte hem och la sig och gick upp några timmar senare för jobb på Biltema och ungefär samtidigt som jag började fick jag först ett sms från Hanna med orden; "För vi har tagit studenten!" och kort därefter från Tess "Ett ord, tre bokstäver: D Ö D!", haha! Imorgon jobbar jag igen, efter det ska jag kolla på när KFF vinner (eller förlorar, då går mitt tips in!).

Åtta bilder säger mer än åttatusen ord

30 april. Grillning. T-baren. Jag hade nog en så bra Valborg jag kunde ha!

















RSS 2.0