London London London London London


Valborg en gång om året

Valborg plus regn? Någon som är förvånad? Nej, jag tänkte väl det. Men vet ni vad? Vi trotsar det och sitter på min altan för det. Där regnar det aldrig. Bara på taket. Grillning står på schemat liksom på halva Sveriges befolkning och ikväll väntar T-baren för ungefär lika många vad det verkar som. Jag tror att det kan bli en bra kväll! Imorgon ska jag jobba, tio i tio, men jag gnäller inte för det, jag menar, folk ska ju inventera klockan sex imorgonbitti! Haha! Nu ska jag snart möta upp mina vänner vid busen sen är det full fart mot kvällen. Ha en trevlig Valborg gott folk!

Vinst o förlust

Vä-Tollarp 0-3
Fin inledning på detta inlägget känner jag! Fint sällskap hade jag också och imorgon ska vi ha en fin dag! Fin sommarvärme också idag, nästa tjugofem grader stod vår termometer på. Så skönt! Nej, nu ska jag nog krypa till kojs. Godnatt!

Still awake, unbelivable

Klockan ringde fem imorse och jag for till jobbet. Plockat varor hela dagen lång och slutade för tå timmar sedan. Då for jag in till stan en runda med Tess och Hanna. Vi har några beskymmer att utreda, fixade sig dock inte idag men här ger vi inte upp! Nu har jag precis duschat och ätit kina mat (!). Om en liten stund ska jag ta bilen till Vä för lite damfotboll och lite herrfotboll! Vi hörs senare ikväll, pusskram


Låt hela världen se ditt vackra leende

Idag sa Tina till mig att jag såg strålande ut på jobbet! Hon är för söt hon. Annars har jag jobbat ja, från elva till sex och imorgonbitti börjar jag sex igen. Efter det ska jag in till staden och uträtta några ärenden innan det är Derby i Vä vilket jag ser fram emot! Härnäst står CL på tur och sen somnar jag nog rätt gott... Puss och godnatt!

Svar på fråga!

Fråga: Vad heter hennes (Josefines) blogg?
Svar; Josefines blogg heter så mycket som;
www.kristianstad.devote.se
Hon är duktig hon!

Emma Pettersson

Jag finner inga ord.
Kämpa på Emma.
Du är stark!

Läs hela artikeln här,
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7036346.ab

Hard work work

Hör och häpna, Emilia ska jobba och inte var som helst utan på Sveriges finaste varuhus, Biltema. Min och Tess planer för dagen sprack alltså men en grillning ska jag nog hinna med! Vi får dock snabba oss rätt bra så jag hinner till jobbet igen imorgonbitti klockan noll sex noll noll. Haha! Nu ska jag packa matlåda, sen en väska med galet mycket kläder! Ha en bra lillördag gott folk!

Sleep tight

Godnatt!

Revolver - Madonna

My love's a revolver
My sex is a killer
Do you wanna die happy?
Do you wanna die happy?
My love's a revolver
My sex is a killer
Do you wanna die happy?
Do you wanna die happy?
Klar favorit i listan!

Studenten och denna jäkla klänning


Monkigirl.com

Jag vill ta studenten igen och jag blundar varje gång jag ser någon som räknar ner dagarna... Tur att jag har så galet många att uppvakta istället, då blir jag på sätt och vis delaktig ju! Klänningen då, studentens vikigaste plagg, utan tvekan! Någon som fortfarande inte hittat drömmen? Lugn, här finns så otroligt många i år! Enkla, som icke enkla. Men får jag uttrycka mig så är enklast alltid snyggast! Att den sen ska gå i vitt är ju traditionellt, men hade jag varit en av alla i år hade jag kört på någon pastellfärgat istället, puderrosa tillexempel. Snyggt! Jag själv hade en vit klänning från Sandelins på dagen förra året och en svart (!) på kvällen, ovanligt men snyggt som attans!
Bilden ovan är fem favoriter från Monki!

New


New bustierliknande historia från Bik bok, 199 :-
Snygg till det mesta, till allt!


Sofies mode

Njuter av nya numret av Sofies mode. I butik mellan 27 och 29 april. Ni studenter, där är galet många studentklänningstips!

Stockholm, Lady Gaga, Emma 6-10 maj

Vi ses snart! Love

Mage, rygg, ben, mage, rygg, ben, mage, rygg, ben...

3-0 till mig om jag lyckas resa mig från sängen efter gårdagens Friskis pass. Tror knappt det om man ser tillbaka på all styrka mannen gjorde med oss. Jag överdriver inte om jag säger att hans medelpass var åttio procent styrka mot normala trettio/fyrtio. Inte okej enligt mig men jag tog mig igenom möget men det var första och sista gången. Jag hoppar och studsar hellre! Nåväl, idag händer det inte mycket alls. Avslutningen med min stora grupp samt min lilla grupp sköt vi på en vecka så idag är jag planlös. Lite senare väntar dock ett pass på Friskis, kan inte bestämma mig för vilket bara...

Remember me

Läste precis på min vän Josefines blogg om att hon sett Remember me på bio ikväll och blev då ännu mer påmind om hur mycket och gärna jag vill se den.

Bröstlös

Jag saknar bröst sjukt mycket! Ibland älskar jag det, ibland hatar jag det. Nu hatar jag det! Ge mig låtsas silikon, bums! Tänk att allt går att lösa, jag älskar det!

Hanna är en riktig pärla hon

Förresten, jag glömde att säga att Hanna for upp imorse och gjorde scones till oss. Hon är för go hon! Nu ska jag in och krama mina fyraåringar hejdå inför uppehållet. Men först ska jag trycka in mig lite kina mat, mums!

"Hur fan kan ni väcka mig när jag drömmer om ... ?"

Uppvisningen är över. Allt gick bra! Jag är nöjd och ser med glädje fram emot uppvisningen till jul. Då ska dessutom mina fyraåringar debutera. Igår efter uppvisningen tog jag mig hem till Tess. Efter en stund kom Joakim och lillan och hämtade upp oss samt Hanna för glass i Åhus. Stängt överallt vilket slutade med glass på Statiol, men det gick lika bra det! Kvällen spenderades på Hannas rum med kina mat, frukt, film och en jävla massa tragg hela natten. Morgonens kommentar står Tess för med orden "Hur fan kan ni väcka mig när jag drömmer om .....!" Haha! Ni är mina töser ni! Nu ska jag strax ge mig på en kladdkaka som jag ska bjuda flickorna och deras föräldrar på ikväll tillsammans med Opponervisan. Hurra för livet!

Fyfan vad vi är bra


Våruppvisning 2010, Kristianstadvärldensbästaflickorna

2007

Hahahaha, gamla minnen rostar aldrig! 2007




It's time time time

Nu kör vi! Uppvisningsdags med världens bästa töser. Can't be better!

Snart Amanda, SNART!

Söt syster i söt studentmössa. Bara fyra år kvar, heja henne!

Sun sun sun sun sun sun sun sun, SUN!

Jag har inte tid med bloggen idag. Har sprungit i solen på stan med världens bästa Therese. Kollat på modevisningen på Lilla torg. Ätit glass och bakad potatis. Nu är jag precis hemkommen men åker snart igen för att fira Emil och därefter väntar Class! Fullspäckad dag, minst sagt. Imorgon visar vi hela idrottshallen vad vi lärt oss för snygga danser, håll tummarna hårt!

Min nya skinnpaj är så läcker

Fruktansvärt nöjd med min nya skinnjacka.
Nyfiken? Förstår det!
Imorgon visar jag mer. Elakt va?
Godnatt på er!

Sofie Sofie, var är du?

Jag vill ha tidningen Sofies mode i handen, NU!

Säger jag en sak så är det det som gäller och hör sen!

Frida lyssnar på We will rock you, jag håller på att somna och pappa lagar mat. Under kvällen väntas fotboll, en vända på stan och en spontan utgång vad det verkar som. Ni förstår har Therese Ericsson fått för sig något så är det bara att hänga på noterna, för jag kommer ingenstans med mina åsikter ändå. Så alltså, stan - fotboll - Björkis - utgång. Heja fredag och på återseende och puss och kram

It's friday baby

Nu tycker jag att denna söta klänning kan dimpa ner i postlådan från HM och till ett pris av enbart 69.50 kronor. Utmärkt! Jag har faktiskt väntat för länge nu. Sen tycker jag att solen kan börja skina och graderna stiga så jag enbart kan springa rundor i denna till ett par converse. Deal? Nu ska jag strax kila till jobbet efter en mer eller mindre sömnlös natt, jag förstår inte varför jag inte kan somna när jag egentligen är dödstrött? Ha en bra fredag!

TRÖTTARE ÄN TRÖTTASTE TRÖTTER!

TRÖTT SÅ IN i bomben! Jag förtjänar verkligen mest sömn av alla nu, så som jag slitit idag! Jobb och dans. Dans och jobb. Stess hit och dit. Nu ska jag äta upp mitt Marabou och kolla på film. Imorgon jobbar jag igen, klockan åtta. Efter det blir det en vända på stan, sen är det fotboll för hela slanten. Heja Vä!

"EMILIA FIXAR!"

... Stod det idag skrivit med lika stora bokstäver på den absolut värsta pallen av alla på Biltemas lager! Tyngst, störst och värst! Oskar och Berat är alltid lika snälla mot mig! Annars ringde väckarklockan prick klockan fem imorse. Pigg och vaken med mina nykokta ägg tog jag mig med bilen till Kristianstads finaste varuhus. Jobbade till nu klockan två och for direkt hem för ombyte av jobbkläder till danskläder. Nu är det genrep från halv fem till halv åtta ikväll. Gissa om jag kommer somna gott inatt...

Nu fick det vara nog, nu är den min!

Bilder: googlade
Nu kunde jag inte hålla mig längre. Idag klickade jag hem denna underbara bustier från The Garden Collection, från HM. Underbar på alla sätt och vis och där stod jag och höll i den i London, men hängde tillbaka den snyggt och prydligt igen. Korkad är bara förnamnet, men nu är den min i alla fall. Heja dig, Emilia. Om sex timmar börjar jag dessutom jobba, ännu mer heja mig. Godnatt och sov gott!

Up next: en svart byxa!

Jag måste måste måste bara hitta en svart byxa, helst med hög midja, lite pösigare och med en glansig modell. Kräsen? Ja, men det ska man vara. Stil och Smak har en, dock kostar den en årslön. Men, den tål fortfarande att funderas på! Heja mig. Nu åker jag till Hammarslund och Hanna. Pusskram

En Emilia

Balen -09

SP3A


Ja, Gud vet vad

Dansen är över. Småtjejerna sover nog gott nu efter alla riktmärken de fått inför uppvisningen på söndag. Musiken ekar fortfarande i huvudet och våra kläder kan vara något av det fulaste jag sett. På torsdag genrepar vi och det ska nog gå bra. Annars har jag lunchat med Ronja och Kicky idag. Fick fina presenter i efterskott av dem helt oväntat! Men glad, det blev jag precis som jag varit hela dagen. Nu ska jag snart somna om mig i min stora nya säng, tjoho!

Tjingeling badring!

Skjorta, nelly.com
Byxor, Weekday

Nu drar jag in till stan och lunchar, efter det väntar genrep och dans hela kvällen lång. Tjing!

Take me back

En Thailands vistelse till om jag får bestämma sällskap? Ja tack!

Emilia o Mik

Jag o Mikaela i våra egna moves, in Las Vegas.

Måndag, tisdag x 2, torsdag, SÖNDAG!

Ibland har man sina dagar. Jag är glad. Hela veckan ser jag fram emot då det är dans mer eller mindre varje dag och el grande finale på Söndag. Alltså, lägg söndagen den 25 april klockan 14.00 på minnet. Boka upp det datumet nu och gör det nu! Let's dance, Conga, Jungel time, I want you back, Single ladies, Opponervisan och defilering. Gud, hur ska vi hinna med allt på två timmar plus att det är kanske fyrtio nummer till? Tur att Kristianstadsflickorna är så jävla bra! Heja oss!

22.41

Vet ni vad? Ni behöver inte skratta, jag gör det åt er!
Det var bara det, nu ska jag slockna. Godnatt!

Amanda+Emilia

Emilia Emilia, kan vi inte ha en systerdag idag? Bara du och jag!
Såklart att vi ska ha det, Amanda. Först KDFF en halvlek och sen KFF i två halvlekar. Love life!

17 april

FRIENDS are found with love.
Tack för den 17 april.
Jag hade så jävla roligt!
Fina vänner.

På G

Okej, onsdagmorgon. Eller förmiddag? Nej, morgon får det bli. Dagen idag då? Kristianstad innerstad ska besökas så fort dörrarna öppnas. Klockan tolv bör jag befinna mig på Biltema om jag inte vill komma försent. Där jobbas det mellan tolv och sex på Hem/Fritid. Jag känner mg själv riktigt grym där nu, kan svara på både de ena och de andra komplicerade frågorna, haha! Jag har till och med lärt mig lite speciella nummer och avdelningar. Annars letar jag flygbiljett till London igen och tycker att Sophias renoverarmän kan öka takten en liten aning i alla fall! Annars inte mycket. Ha en bra dag, ni missade väl inte att solen skiner som aldrig förr? Hurra!

Mobil återfunnen, check!

Jag har varit av med min mobiltelefon hela dagen. Nu är den hittad igen, några missade samtal samt sms rikare!


Skin skin som den sol du är

Nu sitter jag ute i solen med min Mac i knäet. Helt ok väder om jag får säga vad jag vill. Blå himmel, strålande sol och graderna bara stiger. Underbart! Om en timme eller två ska jag ta mig in till staden och möta upp Josse. Vi ska handla inför galajandet på lördag! Klockan fem är det småttingarna som ska dansa och jag som ska leda. Efter det hade jag inte tackat nej till en glass i solen, någon?

Shoes


My love
SCORETT 750 :-

Måndag...

Jag är så svag! Svagare än vad Sophia någonsin har varit, tro mig. Förkyld så det bara sjunger om det och min rethosta vill då inte försvinna. I vilket fall som helst så är det måndag, men som om det skulle göra saken så mycket bättre? Måndag. I och för sig får jag träffa mina söta fyraåringar, men måndagen i sig är bara tråkig. Första dagen på veckan och en väldans massa dagar till nästa helg. Men veckan kommer gå fort, för jag har en massa ärenden att utföra. Idag, med Jos! Nu kilar jag, pusskram

lör-sön

Jobb jobb jobb!
Jobb jobb jobb!
Jobb jobb jobb!

Dagis i huset!

Sådär ja, här är alla dagisbarn samlade inklusive jag! Puss!

En helt vanlig fredagskväll...

Okej! Jag sitter här bredvid min pojkvän................... Han heter Filip! Han är rätt så söt! Louise däremot, hon är sötast! Och mammas ögonlock drar! Aj aj aj. Bitchlouise heter hon visst, ja den där Louise. Och Amanda kallas numera GLONI! Amanda vet inte när hon gick upp idag. Frågar pappa och förnekar sen svaret? Hur hänger det ihop? Filips bror Anton sår frön och Simon gick upp tolv idag, och gick och la sig två inatt! Så nu vet alla det! Annars då? Nu gör Amanda balla-ballatecknet i soffan, och nu är det Fågeldansen som står på tur.... innan mobilen åker fram igeN! Och nu spottar de ner våra små barn också tydligen, usch! Det var allt, puss!

F R I D A !

Haha, syster Frida in action! Snygg som få!!

JAPP!

Nu har mitt Japp-choklad (Dubbel-Japp till på köpet!) legat bredvid mig i över en vecka och jag har sagt till mig själv att det inte får börja tuggas på förrän på fredag. Tror ni jag höll det? Tro mig! En minut över tolv inatt slank det ner och fyfan vad gott det var! Man ska hålla vad man lovar... Ikväll ska jag köpa världens största godispåse! Puss på helg!

Hårfärg!

Titta som jag kan svänga med min nya hårfärg! Tjohooo!

Stockholm...

Förresten, nu är det mindre än en månad till jag och Emma kilar till Stockholm och gottar ihjäl oss! Fy vad jag längtar! PUSS

"Kanske lite högre upp!" - Rebecca

Godmorgon! Igår blev en lång dag i stan för mig. Kvart över tolv tog jag bussen in till stan för att möta upp Josse och lite planerande samt en bakad potatis. Ja, hör och häpna, jag gick frivilligt in på detta café. Chockerande, men det smakade faktiskt helt okej! Därefter skulle mitt hår färgas av duktiga kusin Rebecca! Hon är både bäst och totalt korkad! Vi la oss dubbla x antal gånger när vi kom hem, på grund av korkade uttalanden, haha! När håret var färdigt och klippningen gjord tvingade hon med mig på en powerwalk-runda genom hela Kristianstad kändes det som och när den var gjord belönade vi oss själva med kina mat från Peking. En helt ok dag med andra ord! Idag har jag noll planering framför mig, förutom dans med småttingarna ikväll plus att jag ska beställa kläder till 24 flickor, wish me luck! Puss sålänge

Städa, städa varje fredag.... det tycker jag är kul?

Amanda slår mig med dammsugaren och säger åt mig att gå hemifrån för jag är i vägen när hon moppar golvet... Ja, men jag går då min lilla städtant! Puss

17, 18, 6, 1

Det händer mycket nu. Mycket att se fram emot! Datum att komma ihåg. Redo? Svar ja. Ikväll dansar vi och innan dess ska jag lämna tillbaka ett linne jag inte längre vill ska hänga i min garderob. Annars bjuder inte dagen på något sådär värt att nämnas. Jag kommer väl äta middag, borsta tänderna ikväll innan jag går och lägger mig, duscha efter dansen och ja, sådant där nödvändigt. Vid frukosten imorse fick jag dock läsa ett fint reportage om Niklas och Viktor, och för er som vill läsa det hänvisar jag till Kristianstadbladet som dimper ner i postlådan varje morgon eller på webben. Undra varför jag tog upp det? Äh, brist på annat... Nej, nu går jag!

Miss u


Efterrätt på Planet Hollywood, 13 pund och med sällskap av världens två bästa människor. Godnatt!

Be back

Ok, det händer mycket just nu. KDFF vann, Mjällby förlorade, påskägget är uppätet, jobbhelgen över och nu ska mina ben bli lena och fina. Puss

Happy easter!

Godmorgon! Nu har jag precis skickat iväg en beställning från HM. En klänning och en baddräkt dimper alltså snart ner i min brevlåda. Skjortan fick jag från Nelly igår, en dag efter jag klickat hem den. Det är inte illa! Igår snurrade jag rundor på staden vår, först med Sophia och systrarna sina och sedan med Felicia som väntade på att börja jobba. Med mig hem fick jag ett par skor som är galet snygga och galet mycket jag! Idag ska vi hem på påskamiddag till farmor och farfar och ikväll ska jag mysa med mitt påskgodis. Glad påsk!

KORVAGITTAN...

Okej, dagens incident kommer som följer:
Vi grillade korv utanför Domus denna soliga vårdag, i Kristianstadflickornas syfte. Vilken glöd vi hade, för att inte tala om hur mycket komplimanger vi fick av alla konsumenter! Korven var fantastiskt god på alla sätt och vis, och servicen var bortom all kritik! Så kom det då en kund, som givetvis skulle öppna truten så hela Kristianstad och några mil därifrån skulle höra. Ut ur denna alkoholiserade mun skreks det nämligen hur dålig korven var, den var seg, servicen var dålig, det var bättre förra gången, vi var tvungna att börja grilla ordentligt med mera. Ingenting var alltså bra och precis när han skulle fortsätta hejdade jag honom med orden "det räcker där min vän, tack för informationen". Och då blev det liv i luckan igen för hans vän det var jag då inte och det var det sista han ville. Jag var så långt ifrån hans vän jag kunde bli, han ville inte ha med mig att göra och tilltalade jag honom på det viset igen skulle jag få med honom att göra... Haha, ja vad säger man? Korvagittan är nöjd i alla fall som dessutom fick träffa sin Sophia idag, underbart att ha henne hemma igen! Puss och glad påsk!

MAMMA!

Mamma är fin som kommer med en påskbakelse i handen till mig helt oväntat. Hon är fin hon, min mamma och jag uppskattar henne till tusen!
Fantastiska du... Pusskram

RSS 2.0