Tack o hej!

VET NI VAD? Jag slutar.
Tack för tiden, blogg.se. O tack till alla er hundratusen (läs: tjugo!) som följt mig genom tiden. Det har varit ett sant nöje!

Malmötripp

DET är tur jag inte slutar tidigt varje dag så jag hinner med tåget till Malmö för det hade blivit dyrt. Idag hann jag i alla fall o Therese gjorde mig sällskap. Med oss hem var vi dessutom inte ensamma, utan hade sällskap av en massa nya prylar. Där ibland en ursnygg datorväska, nya jeans, nya shorts, linnen, tröjor, mobilskal med mera. Underbar o dyr snabbvisit, men det var vi värda! Godnatt på er!

LÄNGTAR SÅ

VAD gör det att jag jobbar arton dagar i rad nu, har en ledig dag innan jag jobbar åtta dagar igen på rad DÅ jag efter den sista arbetsdagen åker uppåt o träffar världens bästa Victor plus världens bästa skidskoleelever! SOM jag längtar!!

Trött dag trött helg

Sleten helg. Punkt. Sleten tjej. Utropstecken.

Rörd tjej


Familjetripp

JAG var ju också tvungen att se hur Kristianstadsdagarna egentligen såg ut o fick till på köpet både god mat o efterrätt. Mysigt att strosa rundor med familjen dessutom, det gör man för få gånger egentligen.

Tänk att något så litet kan göra så mycket

VILKEN underbar dag jag hade på Tosselilla med mina små liv från skidskolan. Karuseller i mängder, kurragömma, korvgrillning, skratt, glädje, underbara barn, fantastiska föräldrar o en rörd Emilia från början till slut. Tråkigt o åka där ifrån, se de vinka för fulla muggar MEN få världens bästa överraskning alla kategorier dagen efter när de kom inom Biltema för en sista kram. Jag har nog aldrig blivit så positivt överraskad som då. Tårvätskan var inte långt ifrån o fällas. Där stod jag o packade upp korv när busarna kommer i dörröppningen med huvudet o skriker HEJ EMILIA. O bäst av allt, vi ses snart igen!!

PPPPUHHH

TÄNKA sig att jag tagit mig igenom denna tid som jobbnarkoman. 18 timmar i snitt per dygn, fyra timmars sömn o två par olika uppsättningar av arbetskläder. Men KUL har det varit! K-dagarna levererar alltid, dricksen flödar, fötterna värker, massa folk överallt, öl på väggar o golv o goa arbetskamrater. O ja, Biltema är sig likt. Så på måndag kör vi igen, 14 dagar i rad på Bilis minsann o vi närmar oss vecka 32/33 bara mer o mer för varje dag som går. JUBEL! Nu slutar vi prata jobb.

Tack o hej för ett tag

NU tackar jag för mig på ett par dagar. All ledig tid kommer gå till att andas, typ. Men jag ser fram emot allt som tusan. Så om inget annat så hörs vi i slutet på nästa vecka igen o så glömmer ni inte ölen på Stora torg. HA DET BRA! O förresten, har jag nämnt att jag ska träffa två av mina små elever jag hade i skidskolan i vintras? För det ska jag, redan på onsdag. Tänk att jag faktiskt ska träffa de igen. Utan skidor, skidskola, snö o pjäxor. Bara vara. Wow.

Onsdag

IDAG har jag varit ledig o har tillbringat dagen på bästa möjliga sätt. Åhusstrand med Alexandra. Det tackar vi för. Nu ikväll laddar vi för VM o taggar för jobb i tio dagar i rad, Biltema dagtid o K-dagarna nattid. Det ska faktiskt bli jävligt roligt!

Victor-helg

JAG har haft några underbara dagar med Victor. Vi har minglat rundor på allt från mysiga restaurangbesök, fotboll, Österlen o släktingar. Satt o grubblade idag på vem som kom på att Örebro skulle ligga 47 mil ifrån Kristianstad eller tvärtom. Kom också fram till att jag inte gillar personen som slog näven i bordet om detta.

RSS 2.0