Bulgarien i slutet av nian

LITE nostalgi såhär på torsdagsmorgonen!

FJÄLLRÄVEN

FÖRRESTEN, jag tog med mig denna skönheten hem från stan idag. Ja, jag ska snart öppna egen väskaffär hos mig. Jag har för många. Men som alltid annars, jag var tvungen!

Five things

JOBB, DANS, BAGELS, ZUMBA, GODNATT!

Avsnitt 3

HÄR sitter jag o äter frukost. Äggamackor o citronjuice för att vara exakt o klockan är något för tidigt. Dessutom är jag mätt. O kall, för jävlar vad det var kallt på mitt rum inatt. Jag kunde knappt resa mig imorse när jag vaknade då jag var en isbit. Tur Biltema-kläderna värmer något otroligt! Jo just det, ett avsnitt av Ensam mamma söker var tanken igår innan jag skulle somna. Det slutade med tre avsnitt o en klocka som snurrat alldeles för fort framåt. O jag som skulle upp tidigt! ÄSCH, det gör inget! SE SÅ, HA en bra dag!

Fint tips

ENSAM mamma söker är inte så pjåkigt faktiskt! Nu har jag precis avverkat två avsnitt o bör sova. Tidigt jobb imorgon, dans o sedan en kvällsfika med Alexandra är tanken. Efter det hörs vi igen, GODNATT!

HAR NI CHIPS? Chip, menar du? Ja, nertill på maskinen!

Storiesen fortsätter. Jag hade också en kund idag som ville ha sånt man har på golvet fast på väggen. En tapet typ. Som man kan klistra. Grå. Man ska slippa tvätta den o man kan hänga saker där. Ehm, nej tyvärr..... Annars har jag inte gjorde mycket mer idag. Klockan ringde nio imorse, jag for till jobbet, klockan blev kvart över sju, jag for hem, jag duschade, kokade ägg o nu kollar jag på fotboll på TV. Landskrona BOIS o för tillfället 2-2, snart 3-2. Imorgon jobbar jag igen, tidigt som attans. Sen ska jag dansa. HEJ!

Nej, jag skämtar inte

Jag: Vill du ha grillad eller kokt korv?
Ja, tack!
Jag: Grillad eller kokt korv?
Ja, jag sitter där.
Jag: Grillad eller kokt korv?
Ketchup? Ja tack!
Jag: VARSEGOD!!!

Jag: Vill du ha ostkorv eller en kabanosskorv?
Jag tar en chilikorv, tack!

AHHHHHHHHHHHHHHH! Inte konstigt man blir trött. GODNATT!

MIN CHEF!

Lycka till idag my greatest!

Life's a bitch

HERREGUD eller ja, om han nu finns så undrar jag var söndagens så kallade vilodag blev av? Okej, jag har mig själv att skylla men va fan, man är bara ung en gång. Hur som helst så tog vi oss till Banken igår o träffade på trevligt folk i varenda hörna. Vid fyra-tiden nådde jag uppfarten igen o innan jag kom i säng var det bara tre timmar tills jag skulle upp o jobba. 9.00-17.15. Klockan nio satt jag o räknade till alldeles för många tusen o innan vi hann stänga butiken knappt skulle jag till nästa jobb för ledarmöte. Så från halv sex till åtta har jag suttit på golvet o försökt ta in så mycket information som möjligt i mitt trötta huvud. Så nu tänkte jag sova innan klockan ringer för jobb o dans imorgon igen, puuuuuuuuh o GODNATT!

BÅNKEN!

VAD gör vi? Nu kör vi! Eller ja, alla utom skon!
Vi ses på Sparbanken, HEJ!


Emma, Tess o Therese

Presens. Imperfekt. Perfekt. Pluskvamperfekt. Futurum. Hela tiden.
Mest slut i hela huvudet efter att ha suttit instängd på Biltema mellan 08.00 o 19.15 idag. Kvällen har spenderats hos Emma med henne, Tess o Therese. En massa tacos, efterrätt, onyttigheter, Idol o film. Ja o så lite gympa. Puss o godnatt! O förresten, jag är fortfarande en av de gladaste som vandrar i detta land!

Hej det är....

JAG väntar inte längre o jag må vara lyckligast, bokstavligen talat!
WOW!

Stolpe... ut

NU FÅR GRABBARNA ta nya tag. Stolpe ut på sista frikastet igår medgav en stor djup suck i den stora publiken o förlust med ett ynka mål. 1935 stycken för att vara exakt. En helt okej siffra o en mäktig stämning som hördes några kvartern bort. Efter matchen blev det käk o Tess på Bagels. Nu blir det jobb hela dagen. Men vet ni vad? Vi hörs!

THE BLACK PEARL!

TIME för IFK Kristianstad o visa vad de går för! Hur som helst, vi ses i publikvimlet!

High five

JAG minns inte vad vi high fiveade för, men jag antar att det var något som hade med skånskan att göra. Det blev ju en del snack om denna skånska uppåt landet... Nu åker jag till Biltema o sen gör jag vad jag vill.

IFK-time

IMORGON börjar jag jobba innan min klocka har ringt. Slutar jobba gör jag innan min lunch tagit slut. Utropstecken! Efter det ska jag traska på stan för att på kvällen se IFK Kristianstad vinna sin handbollsmatch i idrottshallen. The black Pearl, go go!

Våga visa att du finns

Citerar en god vän men med en egen innebörd:
Våga visa att du finns!

20 september 2010

DAGEN ska spenderas i studion. Morgondagen på Biltema. Jag väntar.

Puss o tack för i helgen




Is this your cup of tea?

GUD, var ska jag börja berätta om denna fullspäckade helg? Hur som helst satte jag mig på tåget till Carro o Norrköping i fredagsmorse. Fram kom jag mer eller mindre tre timmar senare o fick då driva på staden i någon timme innan Carro mötte upp mig på Drottninggatan. Tiden fördrev jag på bästa sätt genom att gå i alla härligheter till affärer innan jag till slut satte mig på ett café. Kvällen erbjöd superettan möte mellan IFK Norrköping o Landskrona BOIS där BOIS gick segrande med 3-0. Fantastiskt! På vägen hem guidade Joppe oss till en godisaffär där vi fick med oss x antal kilo hem. Till detta kollade vi film innan vi pös i säng. Lördagen började med Carros helvete till alarm. Jag var bokstavligen talat på väg att utrymma lägenheten då jag trodde det var brandlarmet. Men så var inte fallet. Lördagen kan väl summeras som en galen lördag. Mer än halva dagen besökte jag Örebro, bytte tåg sex gånger, hälsade på i slottet, åt gott o träffade en massa nya människor! Kvällen säger jag inte mer om men fy fan vad roligt vi hade! Idag vaknade vi på egen hand, något för sent, o lite lagom slitna efter gårdagen. Vi slängde i oss lite frukost o kilade sedan iväg till Hageby centrum. Här shoppade vi lite o åt lunch. När vi var nöjda tog vi vårt pick o pack, cyklade tillbaka till lägenheten, knäppte ihop min resväska o nu sitter jag på tåget tillbaka till Kristianstad... Öh.

Destination Kristianstad igen...

PÅ väg hem. Tågåkande i tre timmar till. Ja, jag har ju haft roligare, dock inte en lika rolig helg på väldigt länge. HEJ TJA!

1-0 till Norrköping

DET ÄR VI SOM ÄR NORRKÖPING! Stackars Joppe när vi kom inklampande vid fem imorse. Men jävlar vilket uteliv Norrköping bjuder på! Jag säger bara TRAPPAN o "Is this your cup of tea?"! Lägg därtill en bordsduk till vin, 100 grader, Håkan Hellström, fyllekäk, Donken dirr, STAD I LJUS, snapsvisor utav bara helvete, lambo lambo, CARROS JÄVLA ÖSTGÖTSKA, skånskan i allas hjärta, HEJ, TJA och alldeles för mycket därtill. DET ÄR VI SOM ÄR NORRKÖPING! Nu åker vi o shoppar innan jag sätter mig på tåget hem till skånskan igen! HEJ/TJA - välj själv...

1-0, 2-0 o 3-0!

JÄVLIGT ensam om att klappa när BOIS gjorde 1-0, 2-0 o 3-0 i IFK Norrköping klacken, haha! Hur som helst, vinst med 3-0, iskalla fötter o händer, nu godis i massor o luktsinne i öronen. Ja, i alla fall om man heter Carro. Nu ska vi fredagsmysa!

@ Carros place

SE SÅ. Framme så det bara sjunger om det o jag är en mästare på Norrköpings gator nu må ni tro efter att ha irrat rundor lite. Nej, det var faktiskt inte så svårt att hitta. Jag fann Drottninggatan o följde den o rätt som det var hade jag Gina, HM, Monki o alla andra härligheter mitt framför ögonen. Timmarna på stan sprang iväg o jag må säga att det är farligt att gå på stan själv då man kan gå precis vart man vill. Hur som helst så fick jag med mig två tröjor o en tofs hem. Hurra! Hur som helst så är vi i deras lilla råttbo nu, hur mysigt som helst. Kvällen bjuder på fotboll, matlagning o mys. Jag gillar Norrköping!

Linköping

LINKÖPING C är passerat o nu rullar vi sakta framåt (för att vara exakt i 40 km/timmen) med respekt för den tragiska olyckan som skedde. Ankomsttiden kommer därför inte bli som sagt, men det gör mig ingenting eftersom jag ändå ska driva rundor o vänta på att Carro ska sluta skolan. Men jag kan nog roa mig ska ni se. Jag har ju hört att Norrköping har en hel del att bjuda på i innerstan tillexempel...

Effektivitet på hög nivå

JAG känner mig rätt effektiv här i mitt säte med plats 53 (ja, först satt jag på 38, sen 52 o nu 53!). Lyssnar på musik, tittar på film, läser bloggar, Facebook, smsar, gör en dans till mina tio-åringar, läser, dör av en anledning men den kan vi ta sen (mamma, du hade bokstavligen dött, jag bara klöks lite smått!) o räknar ner tiden lite smått. Men det är faktiskt rätt bekvämt att åka tåg när jag tänker efter. Tiden går faktiskt rätt fort, ja om man jämför med att sitta i kassan eller liknande.... Hur som helst, jag roar ju er i alla fall! Två inlägg sedan jag satte mig på tåget är väl inte så pjåkigt!?

PÅ TÅGET!

DESTINATION Norrköping härnäst o för tillfället har vi nått Alvesta. Började lite halvbra med dubbelbokning i hela min vagn. Men det löste sig o jag fick en ny plats. Så nu sitter jag med Indrivaren igång på datorn o väntar på att klockan ska slå 12.01 så jag kan kliva av o förvirra mig något. Vid fyra slutar Carro skolan (o jag hoppas för övrigt hennes redovisning går fint idag!) o då möter hon upp mig, eller ja, om vi lyckas finna varandra vill säga. Kvällen bjuder på fotbollsmöte mellan Norrköping o Landskrona där kusinen min spelar. Annars är det fredag vilket innebär fredagsmys i vanlig ordning. VI hörs, puss!

NORRKÖPING

VI HÖRS på tåget imorgon. 09.05 rullar jag mot Carro o Norrköping.

Det känns lite som Romeo o Julia fast ner istället för upp

Typ.

En vän

DRAR o zumbar med världens bästa träningsvän..... Finally Johanna, 1-0 till dig!

"EMILIA!!!!!! NEJ NEJ NEJ!"

FY FAN vad jag är trött på all politik. Öh öh öh. Jag får dåndimpen minst sagt på alla debatter o skit. Hur rolig är tidningen att läsa i om på morgonen numera? Just det, tråkigast! Val 2010. Val 2010. Val 2010. Val 2010. Jag bläddrar snabbt förbi o påminner mig själv gång på gång om att aldrig sätta min fot i den politiska världen. Nog för att jag är för trög för att överhuvudtaget försöka sätta mig in i det (haha, heja självförtroende!), men tur är väl det på sätt o vis för det kan nog vara världens tråkigaste sysselsättning. Politik. Bara lyssna - politik. Sen finns det ta mig fan inte ett enda vettigt parti heller att rösta på. Hej vita lapp! (Säg ingenting till Mats, min gamla samhällslärare, han blev rasande sist jag sa att jag skulle rösta blankt i ett val!)

MEST TOSIG!

OOOOOOH vad jag hatar tåg o tågbiljetter!

Time boom

OCH där var jag vaken igen! För tidigt. I onödan. Min klocka ringer om lite drygt en timme. Hur som helst så jobbar jag idag. Tio till kvart över sju. Halleluja moment! Ikväll ska jag lyssna på jullåtar hela kvällen. Vilken halleluja moment dag..................

1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

KLOCKAN ringde 04.50 o klockan sex var jag på Biltema med scannern i handen redo att räkna siffror hela dagen. Inventering. Båtavdelningen o ja, jag har definitivt haft roligare än att räkna alla dessa satans kabinhakar i alla olika storlekar o färger med mera med mera. Båt tolv, besök den o tyck synd om mig. Kolla sedan väggen också, nitton, där har jag också blivit dum i huvudet av alla siffror. Jag lär väl drömma om alla siffror inatt. Hela kvällen har dessutom tillbringats i studion. Ingen vila här inte. Två grupper har jag tränat o jag själv har dansat av mig lite. Nu är flingorna uppätna o jag är världens tröttaste o jag vill blunda lika hårt som på bilden nu. Se så, godnatt!

Hanna Håkansdotter

NU vill jag bara önska min vän Hanna Håkansdotter lycka till på färden.
Var rädd om dig! Jag kommer sakna dig!

I like it

GALEN kväll. Galen natt. Galen morgon. Galen dag. Galen Emilia!

LE GRANDE FINALE


JAG glömde visst trycka på "spara o publicera"-knappen på gårdagens inlägg. Hoppas ni överlevde det! Hur som helst så skrev jag kort o gott att kortis-dagen blev långis-dag o att jag umgicks med Therese hela kvällen. Fotollen hann vi precis med, även om vi trodde matchen började en timme senare än vad den egentligen gjorde. Kladdkakan satt fint, godiset, läsken o den hemmagjorda pizzan likadant! NU ska jag snart ta mig in till stan en sväng med lillasyster Ebba o ikväll ses vi på T-baren som fan!

One day to go

DET är aldrig bra att gå på stan. Pengarna ryker hit o dit o man kommer aldrig där ifrån. Dessutom blir man alldeles för trött i benen av att gå där. Nåväl, jag fick med mig ett hårband som ska värma mina öron i vinter (ja, ett likadant som jag köpte sist jag var i stan, fast i en annan färg idag!), två tröjor, en väska, en adepter och en ljudsladd. Puuuuuh men det var jag värd. Ja, det var jag! Imorgon ska jag visst jobba igen, en kortis-dag, 06.00-12.00 bara. Sen sen SEN är det helg!

Zumba ZUMBA

UNDERBART att klockan ringer strax innan fem imorgonbitti. Tur att jag har laddat ipoden med musik så jag håller mig vaken de första timmarna innan vi öppnar varuhuset. Efter jag slutat ska jag in till stan o utreda ärenden, det är alltid lika roligt. Förresten, zumba kan vara det roligaste som finns!

Posten är förjävla bra ibland

Färdig jobbad, färdig tränad, färdig äten, färdig duschad. Nu strikar vi en pose tillsammans.

Om jag får bestämma

NEJ, men nu tar jag mig till Biltema tisdag, onsdag o torsdag tydligen. Jag lämnar mina high heels hemma på skohyllan, men det är faktiskt precis. Istället trär jag på mina broken heels, även kallade foppa-tofflor. Limegröna. Men hur som helst så gör jag det bättre med dem, brutna klackar är ju faktiskt lika med inga klackar alls. Herregud, vi måste ge oss snart! Eller nej, det måste vi verkligen inte alls.

För mycket dans

NU bosätter jag mig i studion mellan halv fyra o halv tio.

SINGIN' IN THE RAIN

WOW, makalöst magiskt bra o åtta tusen liter vatten på scenen. Gummistövlar, paraply, regnkappor, regnmössor, dans, sång, kristianstadflickorna, bussresa, MC Donalds, skratt o röda händer av allt klappande. Så kan man ungefär summera kvällen, ja och såklart Svensson Svensson profilen på MC Donalds. Fulländad kväll!

BROKEN HEELS!


You know I can do it better than you, I can do it even better in broken heels!

BROKEN HEELS är det enda jag jag finner i skallen. Mycket dans. Mycket skratt. Mycket solo. Mycket Broken heels. Eller nej, mest BROKEN HEELS o dans därtill!

Shake shake

Dinner
Girls
Teaterbaren
BOOM

Sophiakväll

IDAG har Biltema fått stå ut med mig hela dagen igen o som de log för detta! Inte minst jag... När jag for hem så möttes jag av en Sophia med samma gamla härliga leende som förut. Nu for hon precis o jag ska natta mig så jag orkar med morgondagen. Först jobbar jag sen möter jag upp töserna för att ännu senare göra Kristianstads uteliv osäkert! Vi ses i dimman folket, GODNATT!

Fight

Helst 8 dagar i veckan, 25 timmar om dygnet
Bara en parantes.

Happy happy happy!

Lovely (förlåt att jag använder isönder det ordet, men det är precis så jag känner!) dag! Först en vända till Malmö innerstad med Josse. Vidare mot Lund med x antal kassar o mätta magar. Väl i Lund, ja jävlar vad vi körde o vad vilse vi var men vi fann Sibylla o Emma, så kikade vi på Emma o Oskars lya innan vi packade picknickkorgen o tog oss till kullen med alla studenter. Hade jag fått bestämma hade jag också gått rundor med overall nu o sett fram emot år av studerande, för satan vad roligt de har! Om ett år är det min tur, o som jag längtar! Jag ska bara bestämma mig för vad jag vill läsa, var, hur, när o så vidare. För en stund sedan landade vi i storstaden vi hör hemma i igen. Imorgon jobbar jag, samt på lördag. Halleluja moment!

LUND

Emma har det lovely här i Lund. Mysig liten lya till på köpet! Nu ska vi picnica vid tekniska högskolan, rätt coolt ändå o hänga utanför skolan med alla studenter! O förresten, vi både hittade hit o fick Goffe att rulla hela vägen!

It's a trip

EXAKT nu styr jag
mot Josse,
mot Malmö,
mot Lund,
mot hemmet.
Hörs ikväll igen, hej!

Broken heels

TJO vilken dag o 1-0 till mig över att jag hann med allt jag skulle. Emma o Tess körde hem för en liten stund sedan men innan dess hann vi med att prata av oss, klippa o färga hår. Imorgonbitti kommer Josse hit innan vi styr bilen mot Malmö. Ja, om vi nu kommer fram. Vi har nämligen bestämt oss för att ge Goffe en chans att rulla dit, men om han orkar hela vägen vågar jag inte svara på! Efter Malmö är besökt styr vi tillbaka en bit o svänger inom Lund för att hälsa på vår nyblivna student Emma. Fin dag att vänta med andra ord. Godnatt!

HIGH FIVE

JAG trodde jag har jättelite att göra idag men jag hade glömt ungefär allt. Ungen, kalas, klipptid, Tess o Emma. Bra minne där! Dagen kommer med andra ord gå rätt fort vilket gör att jag kommer komma fortare ner till Emma o hennes nya bostad! Vi ska tydligen gå på festival imorgonkväll o sen ska jag nog kunna hitta till diverse affärer när hon är i skolan på fredag! Hög fem på det, eller high five!

Ett, två, tre- hopp

JAG är dålig på det där med att sova. Det är inte riktigt min grej. Frågan är bara varför jag har så svårt att somna nu om nätterna? Jag menar, för en månad sen somnade jag alltid på ett kick. O jag har försökt med det där att räkna får, det sägs visst att det ska hjälpa. Mina får somnar dock inte mig. Jag ser de bara en efter en hoppa över staketet. Det blir rätt långtråkigt med tiden. En on/off knapp till min hjärna är precis vad jag skulle behöva. On på morgonen när man vaknar o off på natten när man vill sova. För för tillfället tänker jag bara. På allt!

RSS 2.0