Tack Emilia!

SÅ DÄR JA! Nu har jag cyklat som en galning fram o tillbaka från banken. Dosa hit, dosa hit, ungdom hit, ungdom dit, glömd registering från banken hit, glömd registrering från banken dit, kortköp hit o kortköp dit. Hajar ni? Men nu är allt färdigt o mitt kortköp har gått igenom med denna nya Verified by Visa-regeln. Så nu är en väska o en ny tröja beställd från HM o det tackar jag mig själv för! Tack Emilia för att du nu är sexhundra kronor fattigare!

DU HAR NU PLATS SIST I KÖN!

FINNS det något värre än att sitta i telefonkö? Jag har nu plats tio i kö, o läs det med samma inlevelse som kvinnan i telefonen pratar. Precis som att hennes kära röst ska göra mig mindre aggressiv. Knappast! Äh, det är bara att se glad ut! Glad var jag igår för övrigt. Jag dansade från klockan fyra till klockan halv tio. Eller ja, sista halvtimmen hade jag o Johanna egen fest i sal två. Jag vet inte vad vi sysslade med. Hoppade mest rundor till diverse låtar. Varma blev vi i alla fall o roligt hade vi! Idag ska jag in till studion igen o fixa femåringarnas dans så den är fix färdig. Tur att jag inte är där några timmar i veckan...

Hejdå Mikaela o Paulina


TYDLIGEN skulle jag bäras eller inte synas. Äh, fin kväll ändå!

Dance, d d dance

GODMORGON kära ni! Jag somnade till slut igår, men klockan var i alla fall slagen två. Drygostämpel på mig! Dagen är fylld av dans så mycket det bara går. Höstpremiär minsann! Två grupper ska tränas o jag ska lära mig hela kan kan-dansen. På lördag ska vi nämligen dansa just denna dans på ett lastbilsflak här i stan någonstans. Men hur det kommer gå att lära sig hela den dansen vid ett träningstillfälle vet i tusan. Det får helt enkelt gå! Innan jag far in till stan kommer nog Alexandra hit en sväng verkar det som. Glassrace snackade hon om. Låter inte så pjåkigt..

Anything you can do I can do better

JAG har varit dödstrött hela dagen o nu när mörkret kommit o det är ok att sova, ja då somnar jag såklart inte. Av diverse anledningar. Istället ligger jag o lyssnar på All night long med Alexandra Burke, följer hennes musikvideo o tuggar på sladden till mina hörlurar. Dumt, smaklöst o rätt meningslöst. Men jag gör det ändå! Samtidigt som det tänker jag på alldeles för mycket. Ja, sen mimar jag till låten, andas, skriver, har full koll på alldeles för många Internet-sidor, blinkar och allt det där också. Jag är visst en jävel på att göra många saker samtidigt!

NILSON

FÖRRESTEN JA, här är mina nya boots.
Nilson, 1399 pengar.
Lovely!

Favoriten

HELA långa förmiddagen har jag haft en liten kille på tre o ett halvt år på besök. Lille kusinen Ludvig. Bus, stoj, skriv, lek o stim. Perfekt en dag som denna..... Nåväl, nu har han åkt hem igen o jag nog mig ett välförtjänt break i sängen min. Man är ju inte tip top idag, men ändå. Jag tycker om att ha honom hos mig. Han har underhållit sig av mitt Photo Booth program på bästa sätt. Njut. Förresten, 103 bilder hann han ta.


Boogie woogie bugle boy

Ser ni kören där framme? Ser ni? Haha!

All night long

LOVELY NIGHT!

OOOOH!

AMANDA in waka waka - action med min fina sjal!

Waka waka spelas

SESÅ, korten till födelsedagsgrisarna är färdiga o i världsklass om jag själv får säga det men jävlar vilken tid det tog! MEN fint blev det o våga säga något annat! Nu ska jag strax hoppas i duschen o sedan ta mig in till stan. Sen sjunger vi waka waka!!

Saturday baby

Jag är fortfarande mätt sedan igår. Majskyckling, potatisgratäng, bea-sås, kladdkaka, fruktsallad, coockie, muffins, glass och grädde. Det kallar jag tip top o gott var det! Idag väntar en inte-allt-för-mycket-att-göra förmiddag. Vis tre ska jag ta mig in till stan o träffa mina danstöser för att sedan styra koset mot Ellens hushåll. Ikväll blir det 20-års fest/avskedsfest för Mikaela o Paulina o det ser vi fram emot!

WE MADE IT!

Boogie-woogie bugle boy ska aldrig mer spelas högt i mina öron något mer. Den är avklarad o jag satte hela texten! Det är faktiskt värt applåder o jubel i mängder! Teatern är alltså besökt, vilket innebar en fullsatt lokal och en ganska mäktig upplevelse faktiskt! Scenen, musiken, ljuset, ljudet, publiken och så alla dansare såklart! Detta gjore vi bra tjejer, riktigt bra till och med! Nästa gång dansar vi på lastbilsflak...
Ikväll har jag umgåtts med en hel drös töser med käk på Bar-b-ko o efterrätt o onyttigheter i mängder hemma hos bakmamman själv, Hanna. Hon lämnar oss snart för Indien i tre månader vilket kommer bli en fantastisk upplevelse för henne! Vad har annars hänt idag? Jag, lillasyster Amanda, pappa o mamma tog en vända på stan innan jag samlades på Teatern. Med mig hem följde ytterligare en svart byxdress (jag kan snart börja sälja mina svarta byxdressar), ett vinterpannband och ett nördband till solglasögonen. Det sistnämnda var faktiskt en gåva till mig! Nu ska jag strax nana o om några timmar vet jag vad vi gör o jag längtar!

Jag har nog världens sötaste systrar! (Syster i det här fallet!)

FRIDA ringde mig precis på mobilen och sa att hon var tvungen att berätta om en sjuk sak. Jo förstår ni, att imorse när hon vaknade så storgrät hon och skakade av förtvivlan. Jag hade blivit påkörd och dött. Viktor och Angelica Blick (en bloggerska) hade tydligen orsakat detta då Viktor hade puttat mig ut i trafiken medvetet och när Frida skulle springa och rädda mig från lastbilen som var på väg så jagade Angelica henne o rev henne på ryggen. Hon hann alltså inte rädda mig utan jag dog. Haha, dagens sötpajsstämpel går till Frida idag!

Jag är bäst! /Amanda

WOOP WOOP, träning avklarad. Maten uppäten o nu hjälper jag lillasyster med läxorna. Gud, jag vill också plugga!

WOOP WOOP!

NEJ nu ska jag ta tag i mina morgonsysslor o sedan försöka ta mig in till stan o träffa Alexandra. Lunch o en tripp på staden är det tänkt. Ikväll far jag mot Friskis IGEN, wow Emilia vilket under! Imorgon är det Boogie-Woogie time o det ska bli galet roligt! O just det ja, jag måste ut o leta upp mina vita något föråldrade klackisar. Folket tvingar ju på mig dem imorgon på stora scenen... Vi pratar alltså vita tyllklänningar, sjömanskrage, vit mössa och vita klackaskor. Fulast.com!

Singin' in the Rain

WOW! Tänka sig att jag ska få se,

Singin' in the Rain!


Augusti

HÖSTRUSK! Kallt, blåsigt o så regnar det. Idag får vi klä på oss mössa, halsduk o vantar. Okej, för att överdriva men det är inte långt ifrån! En extra tröja i alla fall! Var jag ska? Jo, in till stan o möta upp mina töser för att sedan köpa presenter o grejer. Sedan ska vi traska till studion o flytta in där för kvällen. Fredagen närmar sig nämligen o det är då vi ska dansa på Teatern. Rätt fräckt, det har jag aldrig förr gjort! Sen att jag ska kunna hela Boogie-woogie låten behöver vi inte tänka på, för den lär jag aldrig lära mig! Den går i hundranittio o innehåller alldeles för många ord för min hjärna! Jag hoppas mina andra körsångare Emily o Amanda lär sig den o kan leverera lite för mig också! Deal?

Friskis o fortet

JAG hade nästan glömt bort var Friskis låg, så länge sen var det jag besökte stället! Up next är Fortet. Go Let's dance!

Eniromänniskor...

Caroline säger: Kobojsarna i mitt hjärta vill jag lova ! Lite roligt att din blogg ligger som snabbval på hälften av alla jobbets datorer . Tror jag lockat hit en och annan intet ont anande eniromänniska ; )

Jobba med er lata människor!

If we take the chance

SÅ ja. Lapparna gånger tusen till flickorna är färdigskrivna. Låten är färdigvald. Det här kan nog bli riktigt bra ändå! Dock vet jag att jag kommer stirra som en gnu de sista dagarna innan uppvisningen. Varför är det alltid så? Man har världens tid på sig men gör allting ändå i sista stund. Så typiskt! I vilket fall som helst så kör vi igång på måndag där jag tar täten med mina fyra- /femåringar. Sedan kör jag vidare med mina nio- /tioåringar och avslutar med mig själv dansandes! Fyra till halv tio är väl lite lagom att befinna sig i studion... Flört! Men som jag längtar!

Dagen idag kommer inte bli allt för ansträngande. Jag ska ta mig in till stan ikväll för ett besök på Friskis, annars händer det inte mycket. Fångarna på fortet verkade dock vara en succé, i alla fall om man ser till alla statusuppdateringar på Facebook. Det är ju numera där man får reda på all information om vad som händer i omvärlden. Så jag får väl bänka mig framför TV:n ikväll o avgöra om det verkligen är så bra som alla säger! BOOM!


Strong

GUD I HIMLEN vad jag tycker om vår studio o vår dans! Jag känner mig så hemma där o älskar att komma dit, alla dagar om året o jag vet att jag kommer säga så efter att terminen är slut också, även om jag kommer befinna mig i studion från fyra till halv tio under varje måndag fram till den 11 december då vi har uppvisning. Jag vet att jag kommer sakna det den 12 december. Flickor överallt, musik ur högtalarna, små barn, stoj o stim, underbara människor o leenden i varje hörn. Jag är så glad över att vi tillsammans gör detta till det bästa, om vi ser till vad som hänt föreningen. Jag ger mig fan på att vi är starkast i världen tillsammans.

Kristianstadstöserna




Lite komiskt att jag o Johanna gömde oss mest o kom med på bild mest!

Att hata är starkt

GODMORGON! Jag har inte så mycket att berätta för er mer än att Taken är en förjävla bra film o att folk borde kramas mer! O just det ja, idag hatar jag. Punkt

Det är insidan som räknas

Jag ville bara pointera det

WOW

WOW vilken galet rolig gårkväll o WOW vilken djävulskt seg gårdag på Biltema! Men som sagt, gårkvällen. Det är där vi lägger krutet! Förfest med några töser o en stackars kille på Sommarlust. Alias o Kobojsarna, Tomas Ledin o solosång. Ja o så waka waka såklart. T-baren senare, först i kön o en hel drös med folk. Kom i säng vid fem imorse någongång o då efter världens längsta promenad hem till Tess. Klockan ringde för tidigt imorse o jag visste knappt var jag befann mig när jag vaknade, så trött var jag. Dagen har i vilket fall som helst spenderats i dansstudion med hela styrelsen o alla ledare o medhjälpare. Zumba-pass, yoga-pass, planering, inventering, städning, mat o världens bästa Johanna! Nu är jag världstrött men blev genast piggare när jag såg Therese Ericssons ändrade relationsstatus på Facebook. Höhö, love is in the air!

It's time

Biltema - Tessan - T-baren. It's my day. Men som sagt, först ska jag avverka en nio till kvart över fem tid vilket kan bli hopplöst drygt. Men å andra sidan så ser jag fram emot kvällen vilket kommer göra att dagen går fort! Imorgon är det Kick-off hela dagen med Kristianstadflickorna vilket verkar inkludera det mesta, pigg o vaken............

Vad gör vi? Imorgon kör vi!

URSNYGGA skinnshorts jag fick med mig hem idag. Kika bara! Nu ska jag bara ha Blondinbellas bok i handen också, sen är allt fulländat för kommande lediga veckor. Men den är på ingång! Imorgon kör vi så det ryker!

To win it

Nu åker jag in till stan snart o stannar där hela dagen men jag berättar inte vad jag ska göra, enbart för att få er nyfikna. Puss

Tack för en fin fest, SoS!

Sascha o Sophia
Emilia o Jakob
Dans (med eller utan musik, flört!)

Alla världens storheter väger inte upp en vän som Du


Jullåtar i augusti

Jullåtar, mitt i sommaren... Dessvärre ett måste, men jag letar gärna o hör o häpna, jag har tre o välja mellan till mina tio-åringar! Det hör inte till vanligheterna! Annars är det alltid samma visa när det gäller juluppvisningar, låt i sista sekund. Det hör egentligen lite till, men inte i år! Jag lär dock säkert ändra mig några hundra gånger, men ändå! Tre låtar som åtminstone jag dessutom aldrig hört på en uppvisning förr, gud vad jag levererar o häpnar va, haha! Dock har jag mest Boggie-Woogie i skallen, men en vers sitter i alla fall. Bara några kvar...

Explain explain

Okej, så här är det. Texten i föregående inlägg är en text som framförts i samband med Rhapsody in Rock men som nu ska framföras av tre av oss dansar på Kristianstadflickorna. Vi ska under nästa vecka vara med o medverka på Högskolan i Kristianstads Kick-off där allt ska gå i Las Vegas tema. En av låtarna vi ska dansa till är just denna Boogie-Woogie historien. För att då spexa till det ännu mer ska vi tre, jag, Emily o Amanda, stå i sidan o dansa samma steg som övriga gruppen med samtidigt mima till. Med andra ord måste jag ha lärt mig texten tills dess o tro mig, det är inte lätt! Förutom att texten innehåller en miljon ord o att de sjungs snabbare än vad jag någonsin pratat (o då klagar folk på att jag pratar fort!) så får vi väl se hur det går. Jävligt roligt är det dock o det kommer bli så snyggt när vi står där i sjömanskostymer o gamla mikrofoner o mimar! HEJA OSS!

Boogie Woogie Bugle Boy

He was a famous trumpet man from old Chicago way
He had a boogie style that no one else could play
He was the top man at his craft
But then his number came up and he was gone with the draft
He's in the army now, a-blowin' reveille
He's the boogie-woogie bugle boy of Company B

They made him blow a bugle for his Uncle Sam
It really brought him down, because he couldn't jam
The Captain seemed to understand
Because the next day the Cap' went out and drafted a band
And now the company jumps when he plays reveille
He's the boogie-woogie bugle boy of Company B

A-toot a-toot, a-toot diddle-ee-ada-toot
He blows it eight to the bar - in boogie rhythm
He can't blow a note unless the bass and guitar
Is playin' with 'im
He makes the company jump when he plays reveille
He's the boogie-woogie bugle boy of Company B

He was the boogie-woogie bugle boy of Company B
And when he plays boogie-woogie bugle
He's as busy as a bzz bee
And when he plays he makes the company jump eight to the bar
He's the boogie-woogie bugle boy of Company B

Toot toot toot, toot diddle-ee-ada-toot-diddle-ee-ada, toot toot
He blows it eight to the bar
He can't blow a note
If the bass and guitar isn't with 'im
A-and the company jumps when he plays reveille
He's the boogie-woogie bugle boy of Company B

He puts the boys to sleep with boogie every night
And wakes them up the same way in the early bright
They clap their hands and stamp their feet
Because they know how he plays
When someone gives him a beat
He really breaks it up when he plays reveille
He's the boogie-woogie bugle boy of Company B

Da-da, da-do-da-da
Da-da, da-do-da-da
Da-da, da-do-da-da
Da-da, da-do-da
A-and the company jumps when he plays reveille
He's the boogie-woogie bugle boy of Company B
WISH ME LUCK!

Las Vegas

Helt okej med godis till frukost, lunch o kvällsmat. Så borde alla dagar se ut. Plus att jag vunnit över Frida på kortspel fyra gånger av tre. O just det ja, ikväll ska jag dansa o träffa Alexandra. Las vegas, adjö

Vad gör vi? Nu kör vi!

FOTBOLLSTRÄNING!

Benjamin m m m mm

Fotboll var det ja. Tränade som en gud igår i mina otroligt fula fotbollsskor o ikväll ska man på det igen! Innan dess försöker lillan tvinga med mig till stan men jag är väl inte jättepepp på det när det spöregnar. Efter träningen igår for jag hem till Tess o fick toast serverat på guldfat, samt stekta ägg, kladdkaga o ormar. Låter väl smaskens? Äggen o ormarna är förövrigt godis om ni undrar. Nu ska jag sätta på Benjamin Button. Komisk mening, så jag gör om den: Nu ska jag sätta igång filmen Benjamin Buttons otroliga liv. Nåja, något bättre! Tjing!

Plötsligt händer det inte

Man skulle kunna tro att jag vunnit på Triss med tanke på förra inlägget, men så är inte fallet. Den plötsliga händelsen väntar jag fortfarande på! För att förtydliga så hände det plötsligt att jag inte vaknade klarvaken klockan sju eller åtta, utan halv elva! Så nu var det utrett!

Jag funderar på att laga mat även om jag vet att jag är usel på det o att det troligtvis kommer sluta med flingor o mjölk eller något i den stilen. Något måste min mage ha, annars orka jag ju inte träna fotboll ikväll... Tappade ni hakan eller öppnade ni bara munnen? Lyfte på ögonbrynen kanske eller fick till världens skrynkligaste ögon? Men det är sant, ikväll ska jag inta fotbollsplanen igen för första gången på jag vet inte... Annars sitter jag för fullt o letar jullåtar då det är hög tid inför årets uppvisning o där jag bär ansvaret för två grupper. En grupp tio-åringar o en grupp fem-åringar. Söta som socker!

Trissssss

PLÖTSLIGT HÄNDER DET, som man brukar säga... Jag vaknade halv elva! Kryss i taket o det var jag värd! För att tala om natten då? Satan o fyför i helvete vad det åskade o regnade... Det väckte mig några gånger, men jag sov rätt gott förutom detta skede. Ungefär lika gott som i lördagsnatt, fniss. Kusin Rebecca, Hemmavid, Dex, Ribb (kalla henne vad ni vill) var gullig o gav mig extranyckeln nämligen i fredags för att hon skulle iväg! Hon är för bra hon!

Igår jobbade jag igen, SISTA timmarna före långledigheten. Ja, jag jobbar lite strödagar men jag har minsjäl o da inget schema att följa! När klockan slagit kvart över fem banade jag in till stan o studion för Las Vegas danser. Fan vad roligt det var o vara tillbaka där igen! Angående Las Vegas så tränar vi dansare nu tre olika danser för att dansa på Högskolan i Kristianstads Kick-off på Teatern. Inte fräckt, så säg!
Nu ska jag ta mig till frukostbordet, VI HÖRS!

Vecka 32-38

F E M V E C K O R S L E D I G H E T !
Eller nästan i alla fall! Love!

Jag drog ut en t-shirt från armen! /PA

Framme! Taxichauffören: 704 kronor då tack. Rebecca: Skojar du!? Kör tillbaka mig!
Anton skiter Bomerang, Rebecca brun färg o jag lägger kablar.
Gooooa gubbar o tack för ikväll! Humor på HÖG nivå!

Blixtrar o dunder, magiska under

SATAN I GATAN vad det blixtrade o dundrade inatt, för att inte tala om vad det regnade!! Stackars Tess som är livrädd. Nåväl, jag somnade i alla fall till slut o vaknade alldeles för tidigt idag, igen. Jag vet inte vad det är med mig, men jag sover inte bra. Jag har inte sovit tills väckarklockan ringt en enda gång den senaste månaden o då ringer den mellan åtta o nio varje dag. Skumt, mycket skumt! Tur att jag inte är den som kräver så mycket sömn för att orka hålla mig vaken, men ändå... Idag ska jag jobba, tio till kvart över sju. Imorgon jobbar jag igen för att på kvällen ta mig till Vånga o Sophia o Sascha! Det ska bli mycket trevligt! På söndag är det time again o när jag stängt för den kvällen är jag LEDIG i fem veckor, looooovely!

Iphone 5

PRECIS EXAKT JUST NU skulle jag suttit på bussen på väg hem från Biltema, men det gör jag inte, för jag sitter i mitt kök o äter äckliga torra mackor med ägg o kaviar. Tänka sig hur va? Men ibland ligger turen i ens egna händer då en bil passerar med sällskap man råkar veta vilka är o som ska på samma håll. Underbara människor! Så nu sitter jag alltså här istället för på bussen! Jobbdagen har gått otroligt långsamt idag, men den tog slut även den o precis som min första macka nu. Galet roligt att lyssna på RIX FM genom hela dagarna också på jobbet. Idag hånade de Iphonen ungefär. Appar hit o dit, appar som kan plocka jordgubbar åt en, testa om man är körduglig efter en utekväll, ta sjökort, plocka ogräs med o så vidare o så vidare... Man kunde tydligen likna den vid en pryl, ungefär som en konservöppnare. Kan man ens ringa med den? Nåväl, min Iphone 5 är jag ensam om o kommer troligtvis förbli det också. Världens sämsta mobil!

Julia

LOVELY ATT jag hittar Julia idag på Biltema. Klockan elva är det time o sen går jag hem igen kvart över sju, sen gör jag likadant imorgon fast då börjar jag en timme tidigare. Lördag o söndag jobbar jag från nio till kvart över fem o på måndag firar jag ledighet o gör det minst tre veckor framåt, nästan. Sen klär jag mig i blå-röda kläder igen. Nu tänkte jag gå upp o äta tunnbrödsrulle även om jag inte tycker om det. Mest för omväxlingens skull... Gröt o flingor tar för övrigt mest plats i min magsäck, ja o lingon då förstås. Hård lingon.

Life is good

Leeeer åt det mesta o allt! Love

Planning

Färdigjobbad
Snart Alexandra
Planering o jubel
Eventuellt derby, Vä-Ovesholm
Först dusch o mat
HEJDÅ!

7.30

Nu åker jag till jobbet.
HEJDÅ!

Emilia o Anton

Världens bästa Anton!!!!!!!

Tove Stryke

Wooooow Tove Stryke, lika snygg o grym o bra som tidigare! WOW TÖSEN!
Nu är jag hemkommen från jobbet o det har varit en bra dag. Gummijollen glömde ingenting på bandet, Ellen har underhållit mig o jag har ätit min vardagliga glass med en blandning av varje strössel-sort. Nu är det Allsång o ikväll är det Remember me som ska visas på min vän till dator. Godkväll!

Lotta på Bråkmakargatan

Regn=film.
Tack Gud!

Emilia o Johnsson på G

GODMORGON HÖRRE ni allihopa! Dagen som väntas kommer innebär sjukt lite att-göra saker. Jag ska precis bara ta det lugnast. Mina lediga dagar har varit galet bra o nu väntar sista rycket innan ledigheten. Mest av allt denna veckan ser jag fram emot onsdag, då ska det smidas resplaner må ni tro! Jubel jubel JUBEL! Annars är tavlorna numera uppsatta på väggen i mitt nya lilla rum, o jag gillar det!

Lördagen den 7/8 (tillägnad rubrik till T&J)

Men ungefär samma inlevelse som i inledningen av filmen Mamma Mia, säger jag detsamma: What a night! Haha, jag bara garvar åt allt och förstår att jag hade jävligt roligt på alla sätt o vis! O med Alexandra kan ingenting bli som tänkt. Haha, hur ska vi två klara oss? Nåväl, vi började hemma hos Alexandra (najsig_brutta) med mat o flädervin. Lovely! Efter det begav vi oss tjugotre (+ en halvtimme) minuter försenade till Therese Johnsson o allt folk där. Folk, waka waka o waka waka. Ja o waka waka. När hunden var infångad i huset igen satte vi oss i taxin som skulle ta oss till Martin o Martin för kvällen! Ett jävla ös, folk så det bara sjöng om det o tillslut inget folk kvar... Men vi klarade oss, kom till sömns ungefär halv sju imorse och vaknade timmen senare o mådde då som förtjänat. Lovely kväll, o just det ja, ett dopp i havet är tydligen obligatoriskt numera... med eller utan kläder!

If you get down get up OH OH

Lovely att vakna klarvaken klockan åtta en lördag då det faktiskt är ok att sova. Dock har jag aldrig varit den trötta typen men man tycker att jag borde sova mer än vad jag lyckas göra. Nåväl. om några timmar ska jag o Emma bussa in till stan en sväng för att kolla utbudet ungefär. Ikväll får vi se vad som händer, det enda som är bestämt till hundra är kön till Martin o Martin. Den tänker jag ställa mig i om den så är länge än till Moskva.

'
My ladie umbrella
Thailand, 09/10

Ledig? Dra åt skogen!

Jag skulle alltså ha varit ledig fredag, lördag, söndag o måndag. L e d i g. Men i helvete heller, första ledighetsdagen åt helvete o raka spåret till Biltema men vad gör man inte för sjuka arbetskamrater? Nåväl, nu är jag hemma igen o tänker inte röra mig ur fläcken på hela kvällen. Imorgon däremot ska jag skaka hela mig på Martin o Martin o det ser jag fram emot som tusan för det var för längesen sist! Ha en bra heeeelg alla för det ska jag fan ha! HEJ!

Bra grammatik där, äh

LÅNGLEDIGAST!

MOCKA

Jag har blivit helt såld på mocka. Fan vad snyggt det är o för tillfället sitter jag hemma med en ny mockajacka i samma modell som min skinnpaj o tro det eller ej, men idag fick jag med mig hem ett par mocka-boots också! Överlycklig! Jag återkommer med pic så jag kan göra er lite avundsjuka! Puss sålänge

Tusenlappar fattigare

Okej, då var vi i bilen igen på väg hem från Gekås o all TV-inspelning. Tänka sig att jag sprang på vår Morgan också, haha! Okej, vad har då inhandlats? En jädra massa saker till hemgiften i alla fall. En Höganös uppsättning, två tvättkorgar, penslar att pensla bröd o kött med, en skärbräda, brödkorg o två kökshanddukar. Nu ska jag bara hitta lägenhet också! Förutom detta fick jag med mig en vinterjacka, en mockajacka, ett förfest-spel, ett nytt träningslinne, ett skärp, en ny almanacka, rakhyvel med fyra refillblad, tuggummi, godis, pennfodral, smink, hårnålar, body butter, hårinpackning o sen har jag säkert glömt något! INTRESSANT VA? I vilket fall som helst har vi haft en mysig dag o om en timme entrar vi hemmet, tjiiiing o pling!

Ullared

På väääääg mot det blå o gula varuhuset med mamma o småsystrarna. Mysfaktor!
O här underhåller jag o minstingen oss, hej å hå!

HARD work work

Faaaaaan vad jag har jobbat de senaste timmarna!
Lördag: Biltema 9.00-17.15 o Martin&Martin 20.30-04.00
Söndag: Biltema 9.00-17.15
Lite lagom sådär men visst fan har jag roligt under tiden!

RSS 2.0