Dagarna går

DAGARNA går framåt (o väl är väl det egentligen!). Fredagen närmar sig allt mer. I veckan jobbar jag, ska kolla på Fridas första spår av riktigt studentfirande då Skattjakten nämligen går av stapeln imorgon onsdag, jag ska städa rummet o så ska jag räkna ner dagarna. Annars var jag o lillasyster på stan igår. Handlade lite smått o gott o fixade med de sista studentpresenterna. Nu är nog allt i sin ordning tror jag. Att solen skiner gör en dessutom inte ledsen. Happy week!

Världens bästa mamma

MAMMA min mamma, hör mig nu
När jag blir stor så vill jag bli som dig
O kunna alla saker som du försöker lära mig
O får jag välja en sak, så vill jag bli precis som dig
Jag älskar dig, alltid

Vi ses om fem dagar


Jobb-ig vecka

DET där med jobb fortsätter. Hela veckan o hela helgen. Men vad gör det när regnet öser ner utanför fönstret? Inte ett dugg nej. Ikväll blir det också en träff med alla ledare på dansen. Det ska bli roligt o träffa alla igen, jag har ju knappt gjort det o så blir det planering inför hösten. Något beslutsångest om hösten för övrigt. Eller inte något bara, för jävla mycket rent ut sagt.

Fullbokad helg

SESÅ, jobbdag väntar. Dock en kort sådan, halv ett till kvart över sju. Därefter är det ilfart mot alla töser som står med maten färdig. Imorgon är det jobb igen o efter det personalfest. Fem-kamp o karaoketävling tydligen, det kan bli spännande...  Annars är det jobb på söndag igen. Puh, full fart!

Judas

JAG har fått spratt på Lady Gagas senaste, Judas. Lady Gaga överhuvudtaget faktiskt, jag lyssnar för tusan bara på henne. Sen har jag fått spratt på att handla. Lediga dagar är inte bra (eller jo, förresten!). Hur som helst så åkte jag in till stan en stund på eftermiddagen idag, mest för o fördriva tiden. En Fjällrävenjacka, två par örhängen, underkläder o en massa fint till håret fick följa med mig hem. Sånt gillar vi! Nu ska det bara bli juni också, sen är mitt liv top notch!

Örebro 11-16 maj


Att längta

LEDIG dag. Imorgon jobbar jag. Sen jobbar jag igen på fredag o hela helgen. Som jag längtar tillbaka.

KFF-LUNDS BK

NU är det strax KFF vi ska heja fram.

Emma Emma

HALLEDA vad jag handlar o har mig! Det är nästan för bra för o vara sant. Sedan jag kom hem från Sälen har fingrarna kliat på mig non stop, men tro det efter att inte ha gått in i en butik på ett halvår. Då är det okej! Idag åkte jag in en snabbis till stan för o fika med Emma, men då hon var sen hann jag med några butiker o med mig hem fick jag en ny khakiegrön Fjällrävenväska, två par nya skor, en almanacka, ett par skor till lillasyster, hemligheter till andra lillasyster o ett nagellack. Bra jobbat Emilia, du är duktig du!

VÄNNER VÄLJER MAN, grannar får man


T-baren tonight

VI SES I DIMMAN!

Torsdag

TIDIG o lång dag på Biltema väntar. Efter det ska jag träffa Alexandra. Kort o gott.

Hard work work

BILTEMA hela veckan, ho ho ja ja.

Glad tjej ikväll!

DET är väl en himla tur att Skype finns.

Säsongare, vintern 2010/2011!

SKIDLÄRARE. SÄLEN. LINDVALLEN/HÖGFJÄLLET!
Vilket oförglömligt äventyr!


DEN 23 november satte jag mig på tåget från Hässleholm o från tryggheten. Familj, släkt o vänner. Helt på egen hand. Helt ensam. Jag hade fått jobb som skidlärare samt personal på Skistarshop över säsongen 10/11. Kombitjänst, två veckor inne o två ute i månaden. Aldrig har jag sett fram emot ett äventyr på samma sätt som jag såg fram emot detta. Nytt jobb, nya vänner, egen stuga, främmande människor o dela boende med, snö, skidåkning, fest, kyla o mycket mer. O det kunde inte blivit bättre. Den 27 april satte jag mig på tåget hem, andades ut o insåg vilka magiska månader jag fått vara med om. Jag trodde inte det var möjligt o må så bra! Det är utan o tveka det bästa jag gjort i mitt liv! TACK Sälen för vad ni levererade, tack alla fantastiska människor runt omkring, all personal, alla värmande ord, Skistarshop, alla elever, alla fina upplevelser, allt allt allt. Men mitt största tack är ändå utan o tveka till min tid i skidskolan. Att vakna varje morgon o veta att man ska undervisa i skidåkning ger mig det största möjliga leende på läpparna. Det är en fantastisk känsla! En känsla som jag aldrig kommer glömma.

VÅRUPPVISNING!

NÅGOT tråkigt o följa årets våruppvisning med världens bästa flickor från läktaren istället för på golvet i år! Istället satt jag alltså i publiken med alla små flickor som skulle dansa i andra akten o höll koll. Det gick bra det med o guuuuud i hela himmelen vilken magisk uppvisning! Det kan nog ha varit något av det bästa jag sett! Bad Romance, Teeth, Release me o Sierra Leone för o bara nämna några. O mina små flickor var så duktiga! HÖGT jubel på er insats idag flickor, ni är bäst!!

RSS 2.0