Det var då det

Systrarna Persson

Heja heja

Dag ett avklarad o det gick som en smäck! Imorgon väntar en tidig arbetsdag följt av frisörtid följt av möte! Men jag är väl hemma imorgonnatt någon gång.... Ha det bra tills dess!

Vecka 30

Dåååå drar jag strax igång mina sex-dagar-i-rad på Biltema. Lovely! Dessutom ska jag hinna med att klippa o färga håret, lämna blod, fira Elina, umgås med Emma samt lite annat smått o gott denna veckan. Lika bra att börja med en gång. Nu åker jag, tjiiiiing!

Är jag inte världens bästa syster så säg

Vi drog till Malmö idag, jag och Sophia. Fyndade, shoppade, åt, fikade, planerade och log. Du är bra du! Förövrigt handlade jag en nässesär och ett par byxor till mig. Sen var syster Emilia snäll och köpte en önskad klänning till Amanda syster och en önskad skjorta till Frida syster. Är jag inte världens bästa syster så säg!?

Kristianstadvärldensbästaflickorna

Jag är så jävla glad, nu jävlar kör vi så det ryker!

Sophmilia

Myyyysdag med min käraste.
Nu ska jag sova, natti!

You and me

Emilia o Emma
Thailand 09/10

Friends are found with love

Wihoooo, långledig tänkte jag nu i och med att det är min goa vecka vilket i regel innebär att jag är ledig fredag, lördag, söndag, måndag. Men vet ni vad? Ni ser mig på Biltema alla nämnda dagar. Imorgon ska jag dock träffa mitt guldkorn alla kategorier efter jobbet, hon försvinner aldrig... Sophia, min Sophia! Nu ska jag duscha av mig sen ska jag kolla på en film tänkte jag. Ha en fin helg alla vänner, puss

Hejdå

Det känns som om det enda jag pratar om i denna bloggen är om allt mitt jobbande, men å andra sidan känns det som om det är det enda jag gör... Idag slutade jag dock kvart i fyra o for direkt till flyttkartongerna o Christoffers mamma. Bärhjälp med andra ord! Effektiva var vi dock å efter att ha sprungit i trappor (vadå hiss?) upp o ner x antal gånger mös vi till det med grillning på innergården. Nu är jag åter hemma, jo ni läste rätt o med hemma menar jag verkligen hemma. Ja, o inte möttes jag av ett hej när jag kom innanför dörrarna mer ett "Vad gör du hemma?", äh jag tar det som en komplimang! För övrigt delar jag o Frida rum numera. Ja, jag kom hem till ett rum med två sängar och en total renovering på ovanvåningen där minstingen numera bor med oss, fast i Fridas rum. Jag vet inte om det är en pik att jag snart bör lämna detta hushållet? Nåja...

Hektisk vecka men ack så rolig

WOW vilken vecka jag har haft! Biltema, K-dagarna o vännerna i ett. Hur har jag hunnit med? Mamma frågade mig häromdagen om jag skulle jobba ihjäl mig, men det är väl onödigt? Hur som helst, i tisdags satte det igång. Biltema hela dagen lång. Samma visa på onsdag, halv åtta till kvart i tre för att sedan infinna mig i Tivoliparken, öltältet och med öronen framför Calle Kristiansson samt grymma Brolle klockan tre. Väl där var det fullt ös, fulla gubbar, rara komplimanger och dags att åka hem vid tolv! Dagen efter var det bara på det igen, jobb på Biltema från tio till kvart över sju och likadant på fredagen då även K-dagarna väntade lite snyggt på kvällen. Heja mig! Kvart över sju tog jag Goffe och for mot Lilla torg och halv åtta satte jag igång med alla mina fatöl. Tjoho vad roligt det var o vilket ös Lilla torg bjöd på! Klockan tre tog jag mitt sista soptag, tog Christoffer i handen o lämnade torget! Sju timmar senare var jag tillbaka igen. Dock väntade en lugn dag på Lilla torg, lite mysig underhållning och god mat! Klockan sex gick jag därifrån o tog mig hem till min Hanna. På kvällen gick vi ut o åt tillsammans med Jessica, men tror ni där var något bord på någon ynka uteservering ledigt? Nej, o ni får en chansning på var vi gick då... Just det, Peking! Lite komiskt att vi knappt behöver beställa vad vi vill ha numera, de bara kommer med maten! Den kvällen var jag hemma vid två o när jag vaknade av väckarklockan på söndag hade jag en lång o härlig dag på Biltema framför mig. Kvart över fem styrde jag bilen mot Djurröd o Christoffer. Ungefär såhär såg alltså min vecka ut och det har varit galet roligt! Nu ska jag stoppa i mig lite frukost sen får vi se vad dagen bjuder på! Förresten, nämnde jag att jag faktiskt är ledig idag? Än i alla fall... Flört!

ÖL!

Glöm inte ölen imorgon på Lilla torg!
Nu jobbar jag röven av mig, vi hörs på måndag.
Pussohej

Tosig minst sagt

Himla fin dag, mindre fin natt! Min skinnjacka är återfunnen på Söder o det tackar jag Tessan för. Ett nytt Tomas Sabo armband är köpt för alldeles för mycket pengar men fan vad såld jag är på den uppsättningen av smycken, galet snyggt! Jag blev antagen till skolan som sagt o är väl både glad o ledsen över det. Vad fan ska jag göra med mitt liv? Skönt att jag inte är ensam om den meningen i alla fall... Jobba, resa, plugga? Plugga, resa, jobba? Resa, jobba, plugga? Ahhh, man blir tosig!

ANTAGEN!

Antagen till lärarprogrammet med inriktning idrott o hälsa, men jag hoppar nog det tillsvidare...


Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Här sitter jag o ser in i framtiden angående val, studerande, arbete, resor med mera. Jag är också besviken på mig själv då jag har gjort av med min skinnjacka. Jobbigt med alla val o funderingar o tråkigt med en försvunnen skinnjacka tänker jag i första stunden men i nästa stund läser jag om lilla Moa, svårt sjuk i cancer och med ovissa dagar framför sig. Då inser jag att en skinnjacka är mindre värd än en femtioöring, knappt det, även om jag med handen på hjärtat är himla slarvig av mig o måste bättra mig. Vad ont det gör i en att glatt se in i sin egen framtid när man vet att denna lilla tös aldrig kommer få göra det! Livet är så orättvist o denna jävla sjukdom mest orättvis! Mirakelmedicin, var är du? Vi behöver dig och har behövt dig alldeles för länge. Jag tänker på er o jag ger inte upp angående mirakel! Tänk på att ingen kan göra allt, men alla kan göra något!



Up next, work!

NUUUUU far jag till jobbet!
So long darlos. Puss

Goodmorningsunshine



Ovesholm - KDFF: 5-7

Vi möter i premiären din moderklubb Tollarp, vad har du att säga om TIF?

Tollarps IF var och är en fantastiskt fin förening. Där har alltid varit bra ledare ända ner i pojk- och flicklagen som skolar sina spelare på ett annat sätt än vad många andra småklubbar antagligen gör. Sen kan man nog inte säga något annat än att det krävs talang för att lyckas och det har det funnits gott om. Tollarp har ju ett släkte som sticker ut lite extra i varje fall om man ser till spelare som jag spelat med. Persson/Svensson släkten, med Marcus och Jocke Svensson, och Persson har Johan och nu senast Emilia som är med och spelar i KDFF.


2 KOMMENTARER:

Anonym sa...

Finns ingen Emilia i Kdff. Emilia är den äldsta av syskonen Persson och hon har aldrig varit bra på fotboll. Amanda däremot, som är minstingen i syskonskaran är talangfull och spelar numera i Kdffs flicklag...

11 april 2010 18.05
Slottsbloggen = Ovesholms IF = namn = ingen nämnd, ingen glömd! Herregud, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag tänker i alla fall inte gå djupare på diskussionen utan ville bara att folk skulle se detta inlägg o framförallt denna meningslösa o avundsjuka kommentar! Men nu när vi ändå är inne på saken kan jag ju nämna o göra det klart för er alla att jag tog mig vidare längst av oss inom fotbollen... Heja mig!

LOVE!

Förresten, Martin Stenmarcks "Everybody's changing" är gudomlig!

Vitt blir lätt skitigt

Lovely med kvällsmat ute på altanen, sånt gillar vi! Jobbdagen är över o nu har jag några timmars ledighet innan jag börjar igen. Sen är det helg, tänkte jag, men det tänkte inte mitt schema. Puh, men det är okej! Imorgon blir det käk på O'learys framför VM-fotbollen med fint sällskap! Annars får vi se vad som händer i helgen, folk snackar ju galet om de där Martinarna, men vi får se. För övrigt får ni ha en fin helg (optimistiskt en torsdagskväll), puss

RSS 2.0