ÅÅ, HALVA PRISET...


Haha, min vän. Du är för söt! Godnatt!


MORE NEW...


Scorett, Vagabond, 599 :-
Och så fick jag mina älsklingsskor. På Entré i Malmö. Jag är så nöjd!

NEW!


New shirt. Monki, 400 :-
Jag tycker i alla fall att den är döcool!


Watch the watches

Lite klockor så här till våren och vårkänslan. Snyggt till allt! www.nelly.com. Klicka hem en till dig själv vet jag och kom samtidigt i vårfeeling. Där är förresten fri frakt nu, till och med den tredje mars! Jag köpte liknande klockor i Thailand när jag var där i vintras. 18 stycken för att vara exakt. Ja, 18 stycken och de används alla flitigt här hemma. Passa på!


pic by: ME


PERNILLA WAHLGREN - JAG VILL OM DU VÅGAR

Kan du förklara vad du vill med mig?
Det känns som att du aldrig öppnar dig
Och om du tycker att det går för fort,
då är det dags att köra öppna kort

Jag ger, du tar
Har tusen frågor men får inga svar

Jag vill om du vågar
och jag lovar att min kärlek räcker till
Jag vill om du frågar
Så kom kom och ge mig live igen
för jag längtar och jag väntar

Kan du älska?
Ge mig ett svar, ge mig passion

Jag vill om du vågar
Vill ta det till en högre dimension

Att va med dig kan va ett äventyr
Du gör mig vilsen och du gör mig yr
Du får mitt hjärta att slå snabba slag
Du gör mig darrig och du gör mig svag

Jag ger, du tar
Har tusen frågor men får inga svar

Jag vill om du vågar
och jag lovar att min kärlek räcker till
Jag vill om du frågar
Så kom kom och ge mig liv igen
för jag längtar och jag väntar

Kan du älska?
Ge mig ett svar, ge mig passion

Jag vill om du vågar
Vill ta det till en högre dimension

Så hoppar du så hoppar jag
Jag har bestämt mig för vad jag vill ha

Jag vill om du vågar
och jag lovar att min kärlek räcker till
Jag vill om du frågar
Så kom kom och ge mig live igen
för jag längtar och jag väntar

Kom igen svenska folket!

SCONES?!

Godmorgon! För tillfället försöker jag få lillasyster Frida att baka scones till mig. Det går åt skogen. Riktigt mycket åt skogen. Jag tror att diskussionen kommer sluta med att jag får äta någonting annat. Synd, jag som var så sugen på det. Det är kanske förresten jag som ska laga åt henne eftersom hon fyller år? Synd bara att jag är värdelös i köket. Tro mig, om inte annat finns det levande källor på det! Frukosttime.

FINA FRIDA 18 ÅR!

28 februari.
Idag är det ingen vanlig dag. För 18 år sedan föddes det nämligen en liten skruttunge som fick namnet Frida. Liten och jävlig redan från första dagen. Jag tänker inte ens gå in på hyss och saker denna lilla ungen har gjort genom åren för ni kommer ändå inte tro på mig. Jag väljer dock att gratulera henne varmt, min fina lillasyster Frida! Grattis min systervän och ha en fin 18-årsdag!



Lika dum som vanligt, men jag tycker om dig ändå!


SUCK...

Herregud. Jag är så besviken. Vad sysslar svenska folket med som skickar vidare Jöback och denna unga tös till finalen i Globen? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Att Melodifestivalen går utför finns det inget snack om. Tacka vet jag förr i tiden. Då snackar vi Melodifestival och schlager i allra högsta grad! Men nu, ja... jag finner noll och inga ord! Jag får väl blunda när nästa telefonräkning kommer och hoppas på att Pernilla tar sig vidare i andra chansen, gör hon inte det så tänker jag lova mig själv att aldrig mer kolla på programmet och hur det ska gå vet i tusan, men jag kommer inte gör det. Aldrig!


Och här Joakim Svensson, en bild endast tillägnad dig. Vet du vem Pernilla är nu då? Dumstruten är din idag!


ÖRHÄNGEN!


Nya örhängen minsann. Stora hjärtan med nitar i hörnen. Gina tricot, 79 svenska pengar. Tack syrran!
Nu åker jag och mamma till stan. Ska kolla på mina älsklingar till skor samt KFF. Sen hinner vi nog med en och annan fika också. Det är ju ändå jag och mamma som ska åka... Ha en fin dag, pusskram


GULD!!!!!!!!

Vilken jävla bragd rent ut sagt! Fyfan vilka bra curlingkvinnor Sverige har!! Helt underbart!


pic: Aftonbladet TV


HOME!

Jag har jobbat hela dagen och ikväll var jag hos Josse. Henne gillar jag. Puss

GE MIG!


pic by: ME


WORK!

Gud. Jag är trött. Jobbat hela dagen. Hörs sen, puss

VÅGA VARA LJUS!

Mjuk, sober, omfamnande. Vårens mesta färger tar plats utan att skrika. Beige, puderrosa. Klänning, kjol, byxdress. Allt fungerar i vår. Puffig axel och framför allt ljusa färger. Perfekt för den blekaste kan man tycka? Äsch, det är insidan som räknas! Snyggt är det i alla fall. Bryt gärna av den stilrena looken med ett par klumpiga skor som sticker ut, i ljus puderrosa eller i någon extremare färg. Den svarta skjortan kommer också vara en hit i vår, liksom jeansskjortan. Svart är dock favoriten, stilrent och tidlöst. Snyggt! Lycka till!


collage by: ME
Modekungen, Nelly, Gina, HM


INSPIRERANDE!


pic by: ME


SKRIVHÄFTEN, CHECK!

Sockerbullen är uppäten och ja, jag slickade mig runt munnen x antal gånger. Godispåsen är tömd och drickan är halvuppdrucken. Mina nya skrivblock ligger här bredvid mig redo för att användas snart.ag saknar bara en högskola. "Vill du ha något mer?".. Ibland är det bra att följa med pappa på jobbäventyr. Kalmar är nu avklarat och vi är på väg mot Karlskrona. Där är det först och främst lunch som gäller sen boksortering antar jag. Äh, bara jag slipper läsa så sorterar jag gärna. Jag totalt avskyr att läsa. Det är ungefär samma plåga som att åka buss, bil, taxi, flygplan... XOXO

THILDA OCH AMANDAS DAG!


Världens sötaste tjejer fyller år idag, det måste få ett eget inlägg!
Grattis Thilda och Amanda på 18-års dagen!


MOBILT BREDBAND...

Vilken succé! Jag är gladast. För tillfället sitter jag i bilen på väg till Kalmar med pappa. Strax framme. VI har kört sedan cirkus halv sju och det är drygt. Jag hatar att åka allt som har med hjul, vingar, räls... You name it! Jag blir så rastlös! Så slog det mig igår att jag kunde låna Christinas (www.christinahblogg.blogspot.com) mobila bredband, och visste kunde jag göra det! Hon är så snäll! Så nu sitter jag här och surfar runder medans pappa gasar och bromsar! Planerna för dagen är alltså Kalmar, Karlskrona och Ronneby. Mm, jummy day! Kvällen blir desto roligare, så jag ser fram emot den istället! Nu är ni nog trötta på mitt tjat, puss!

SIMNING I VINTER-OS

Conga Conga Conga. Dyryrytyy! Som vi dansar, diggar och skakar på rumpan! Det är snyggt! Vi är snygga! Imorgon ska jag upp klockan halv sex. Pappa drar med mig till Kalmar och hela Sverige runt känns det som för att jobba. På kvällen är det Friskis med Tess och därefter mys med töserna. Det gillar vi. Nu ska jag kika på OS, det är simning nu Rebecca! (Okej, interneskämt! Men för att snabbt berätta så frågade en på Rebecca, min kusins jobb, vilken gren hon tyckte sämst om i OS, och då svarade hon simning. Smart tjej!) Puss!

KJOL!


pic by: ME
Den här kjolen blev min häromdagen. Det tackar jag mig själv för. Tack!


HAPPY!

Jag ska dansa. Jag är glad. Jag vet varför. Det räcker så för nu, puss alla glada

LET'S GO!

Godmorgon kära ni! Nu åker jag till Helsingborg och så fort jag kommer hem därifrån åker jag till studion och dansar. Detta resultetar logiskt i att ni får klara er utan mig hel dagen. Roa er, puss

MOT HELSINGBORG!

Jag lever. Men det är minsann precis. Gud, det märks att man inte har tränat på ett långt tag, men jag gav inte upp och nu är jag nöjd med mig själv! Men att det är mäkta tråkigt håller jag fortfarande fast vid! Nu har jag precis ätit lite smått och gott. Sitter med datorn i knäet och väntar på Familjen annorlunda på TV. Imorgon väntar Helsingborg och deras köpcentrum. Jag tackar för det och för detta inlägg, puss

FRISKIS&SVETTIS

Hör och häpna, jag ska träna nu. För första gången sedan i november förra året. Det är inte likt mig. Men idag gör jag det men slutar nog lika snabbt igen. Jag är totalt ur inspiration och lust. Det är tråkigt vad jag minns från förr när jag mer eller mindre bodde i Friskis och svettis salen. Möjligtvis när våren närmar sig kan det bli roligare, men det är ett senare problem... I vilket fall så drar lillasyster i mig nu, vi måste åka. Hej så länge!

LOUISE...


Dags att flytta tillbaka snart?


TILL DIG, SOP!

Till: One nigt stand
Sms: Jag är på väg hem nu. Hon hade den värsta buske jag sett. Höll knappt på att hitta därifrån när jag slickade henne. Jag gav henne fel nummer så jag kommer aldrig mer behöva dyka ner i trollskogen igen :) Möt upp mig så tar vi en Pizza?
Svar: Ja nu har jag ditt nummer. Jag skall bara raka mig först sen möter jag upp dig på en pizza.

Förklaring: Jag skämdes så jag trodde att jag skulle dö när hon svarade. Men vi tog en pizza ihop och är tillsammans sen 3 år tillbaka.

3-0

Förlåt kronorna, men mitt tillstånd imorse sa fortsätt sov och jag löd. Vaknade för en halvtimme sedan istället och såg att de vann ändå. Mot Finland. Med 3-0. Bra jobbat! Nu väntar kvarten om jag inte är helt fel på det! Idag är jag jätteledig. Inget Biltema och ingen träning med tjejerna. Vad ska då göras? Mina småsystrar vill åka in till stan, men jag velar. De sover än. Vi får helt enkelt se. Ha en bra dag, pusskram

P.S Bara för att jag jobbar på Biltema innebär inte det att jag är dum i huvudet! Det kallas för Wikipedia Malin...  Och du, jag gillar min isbox!! D.S


HOCKEYTIME, 06.00

Förresten, ni missar väl inte hockeyn imorgonbitti 06.00? Stötta våra kronor!


CHILDHOOD ARMBAND

www.childhood.se. Fina armband. Jag har beställt ett tillsammans med min vän Emma. Tillsammans ska vi vara fina. Fina färger och pengarna armbandet kostar (cirkus 60 kronor!) går direkt till välgörande ändamål. Childhood. Kika gärna!


GE MIG!


Collage by: ME


IFK VINST!

Jag har slutat jobba för dagen. Varit på handboll med Stoffe. Sett IFK vinna. Blivit fottad med lillasyster till vimmelbilderna. Nu har jag ätit pressad potatis, brunsås och köttbullar. Nu är det Bingolotto. Pensionärsvarning. Hej så länge.

LOVELY LEGGINS


Leggins. Lovely leggins. Matcha till oversizat, tight eller mysskjortan. Högklackat, stövlar eller converse. You name it! Snyggt vilket som och framför allt bekvämt. Ett måste i vår. Jag plockar på mig allt jag ser. Sammet är det senaste och ack så snyggt det är!


IFK-TIME

Då var Melodifestivalen över och jag är helt såld på Darin och hans låt. Gudomligt bra! Annars var det väl ingen höjdare... Jag säger som alla andra, det var bättre förr! Men men, man taget vad man haver. Imorgon jobbar jag som sagt, 9.50-16.00. Därefter är det snabba ryck till Kristianstads idrottshall för IFK-matchen. Vår Oskar är uttagen imorgon också så honom önskar vi lycka till! Nu ska jag skriva hemliga kort, pusskram

APPLE



Datorn är min. Min egen. Min Macbook från Apple! Jag är så nöjd!


MOLLY SANDEN?

Idag frågade en på mitt jobb mig vem Molly Sanden var!? Efter det gick hon med dumstruten på sig hela dagen... Sen att hon fick skrikt i ansiktet att hon är lika känd som Palme var kanske att ta i, men känd är hon väl ändå! Haha! Och min isbox (kylklamp!) följde med mig idag. Jag skrattar än, MALIN! Jag har alltså nyss slutat jobba, eller det var fyrtiofem minuter sedan. Dagen har gått fort och ikväll är det åter dags för Melodifestivalen. Godiset står på bordet och smart är magen också mätt. Imorgon jobbar jag igen. Tills dess, ha det bra!

SNÖ SNÖ SNÖ!

Hej vänner! Dagen har varit lång och snöig. Det är helt galet vad mycket det snöar. Stan bjöd på mycket! Amanda lillasyster shoppade järnet. Jag fick med mig ett par sammetsleggins och en kjol. Vi åt lunch på Peking och sedan träffade vi på Ronja som följde med oss och fikade. Mysigt! Ikväll har jag varit på kalas gånger två. Nu har jag precis sett Haag vinna silver och Kronorna slå Finland med 4-2. Det går framåt i OS för svenskarna, och jag följer dem slaviskt! Nu ska jag snart sova, imorgon väntar jobb på Biltema. Sov gott, pusskram!

Och jag vet att Arlanda ligger i Stockholm, det gick kanske lite fort igår, haha! Jag skulle bara se om ni var vakna! ;)

EBBA!


Grattis på födelsedagen lilla fialotta!


TOWN

Nu åker jag och min lillasyster in till stan och shoppar samt äter lunch. Hon har studiedag idag och frågade mig om jag inte ville åka med henne in en sväng. Vi får väl se om någonting följer med oss hem i någon som liknar en plastpåse... Ikväll är det kalas, Let's dance och godis. Imorgon jobbar jag hela dagen. Vi hörs säkert senare, pusskram!

STARBUCKS!

 

Visste ni att Starbucks numera finns i Sverige? Ja, du hörde rätt Emma. Våra spekulationer i Thailand kring varför det inte fanns i Sverige är nu utredda och det med positiva besked! Det finns nu, på Arlanda i Göteborg. Lucky!

ANJA PÄRSON, VILKEN IDROTTSKVINNA!

Behöver jag nämna något mer än Anja? Igår körde hon ur störtloppstävlingen, voltade i 60 meter i 100 km/h och idag tog hon bragdbrons. Vilken idrottskvinna hon är! Till fullo värd medaljen, utan att tveka. Annars då? Ferry kör skidskytte nu, det går sådär. Bommar något för mycket och kör inte riktigt så bra så att en medalj skulle kunna bli hans. Men han är nog nöjd ändå, guldmedaljen har han ju redan sedan tidigare tävling i OS! Anja, Ferry och Kalla står alltså för tillfället för Sveriges medaljer varav två är guld och ett är brons. Det går helt okej för Sverige i OS tycker jag och som grädde på moset vann våra kronor inatt med 2-0! Men än finns det hopp för mer, kämpa på!

TYGPÅSE!


Tygpåsar for the win! Jag älskar det. Så snyggt och så effektivt på samma gång. Weekday vet vad en tygpåse innebär i alla fall. De har i alla möjligt olika färger, mönster smat med eller utan tryck. Jag måste säga att jag föredrar den med tryck. Påsen på bilden används flitigt av Mrs. Emilia, det kan ni hoppa upp och sätta er på!

TIVOLIBADET!

I två och en halv timme har jag legat i barnbassängen med hästar, flodhästar, larver, clowner, ormar med mera med min lille kusin. I två och en halv timme. Russinfingrar. Dock rätt varmt och skönt, sen vad värmen beror på behöver vi inte diskutera högt. Det räcker väl att jag säger att där ligger x antal småbarn utan blöja i. Mums! Nu är jag hemma i alla fall. Lite mat i magen nu, tack! Hörs sen, pusskram!

MODEKUNGEN.SE

Svårt att veta vad du ska klä på dig idag? Kika in på www.modekungen.se, de kan verkligen klä sig där! Tro mig. Snygga jeans, kjolar (vilket jag ser som prio ett i vår!), kavajer, smycken, skor och mycket till. Ta en titt vetja! LONDON!


Collage by: ME


EN MÅNAD!

Om exakt en månad idag, den 17 mars, lyfter jag och Felicia till självaste London! Som jag längtar, puss!

OS

Guld, frtvivlan, nära-döden-upplevelser, medalj, fall... Det svänger hej vilt för svenskarna i OS! Nyss såg vi Anja Pärson volta sextio meter i störtloppet. Ruskigt obehagligt! Men vad det verkar som så mår hon okej, är vid medvetandet i alla fall! Puh, hon som var så nära silvret!! Nåja, vi håller tummarna för att hon kan fortsätta deltaga i alla fall, men framför allt att hon mår bra! Curlingtjejerna tog sig vidare efter extrarundan, vann med 8-7. Härligt! Och Ferry fortsatte gårdagen med att ta Sveriges andra guld! Och nu är det sprint för fulla muggar och där finns det medaljhopp, både vad gäller damerna och herrarna! Kör hårt, Sverige! 

nelly.com


Collage by: ME
Kolla in favoriterna från Nelly. All in black. Jag är blackast av alla. Alltid!


Yllanwork

Hemma igen. Maten ligger i magen. Jag mår bra. Jobbet idag var ett serveringsjobb för 700 ätande. Stessigt som tusan, men det var roligt och jag hade tre goa arbetskamrater. Ikväll är det OS som gäller, störtlopp om jag inte är helt fel på det? Intressant, puss sålänge!


ONSDAG!

Godmorgon på er! Nu åker jag strax till jobbet. Jobbar på Yllan, 10-16 idag och undrar ni som vad så undrar jag också det! Det återstår att se. Ha en bra dag alla, vi hörs ikväll! Puss!

CONGA!

Hemma från dansen. Det är roligt. Roligt som tusan till och med. Conga, Let's dance och två eller tre danser till. De ska sitta som en smäck den 25 april då det är uppvisning. Alltså den 25 april, boka upp det och gör det nu! Nu ikväll har jag kollat på Oskar Hansson som debuterade i elitserien, 17 år gammal. Det är bra gjort, jävligt bra, och mål gjorde han också! Go go go boy, du är grym! Nu spelar Milan mot United. Mindre interssant. Imorgon ska jag jobba, 10-16. Efter det får vi se vad som händer. So long!

www.scorett.se


pic by: ME
SCORETT lockar mig att längta till våren ännu mer. Sko ett är en favorit!
NU: dans!


www.caroolineee.blogg.se

Ser ni? Ser ni? Ser ni? Jag har införskaffat mig en header, tack vare min vän Caroline. Jag tackar dig genom en slängpuss från mig! Tack, pusskram

Svar på fråga om Mary kay produkter!

Anonym säger:
hej, vad kosta det och var köpte du det? är väldigt tacksam för svar!! kram

Hej du anonyma!
Jag köper det av min säljare, konsult. (www.christinahblogg.blogspot.com) Hon är kanon! Kika in på hennes blogg, hon skriver mycket om just Mary Kay och kan säkert inspirera ännu mer. Priset ligger på cirkus 700 kronor för regöring och fuktloation. Värd varenda krona och varar hur länge som helst! Jag rekomenderar den verkligen! Kram!

Vi ses snart!


Vi ses i mars min vän! :):)


i will will will

En liten parantes.. Jag vill, ska och kommer att lära mig åka snowboard. Det är mitt nästa projekt, efter London då, kanske lite svårt att hitta snön till våren. Men till vintern, då jävlar... Blev helt kär igår när jag kollade OS. Alltså, up next: snowboard!

manboy

Godmorgon kära ni! Hoppas allt är bra så här en tisdagsmorgon. Jag är förvånande alltid glad när jag vaknar och det är tisdag, kan bero eller jag vet att det beror på att jag jag ska till studion och träna mina flickor samt själv dansa! Igår avslöjade Tess även att vi ska göra klart inledningsdansen vilket gjorde mig ännu gladare! Jag säger det igen, Linda Sundholm - let's dance. Det finns inget bättre! Dock är Erik Saade inte långt ifrån nu...

Ja, jag undrar också vad jag gör uppe nu. Men först vaknade jag av ett sms jobb ett och sedan jobb två, sen gav jag upp. Gick upp, åt färsk ananas och nu sitter jag här. Imorgon ska jag jobba på Yllan 10-16, kul. Annars händer det inte så mycket idag, jag ska se om jag hittar någon att lucha med på stan tänkte jag. Peking hade inte skadat... Puss

Bambi på hal is...

Först och främst så lever jag, dock har jag haft jävligt mycket att göra! Igår, söndag, jobbade jag några timmar innan jag for på hockey med pom-pomsen i handen. Det viftades härligt mycket rött i första perioden, sen gick det utför. Alltså meningen var att vi, Kristianstadflickorna, skulle stå för pausunderhållningen i matchen mellan KIK och Karlskrona. Ute på isen skulle vi avverka två danser, en i varje paus. I första pausen skulle vi dansa Chic tillsammans och i andra pausen skulle jag, Cecilia och Ellen dansa Nightbush. Detta gick sådär. I första pausen när alla vi femtion tjejer skulle dansa rullar de ut en matta de lovat oss att dansa på, vi kunde ju knappast dansa direkt på isen där dessutom ismaskinen nyss gjort isen blankast hal. Mattan då ja. En och en halv meter bred och knappt tre meter lång. Jag sa att vi var femton tjejer va? Helt ärligt hade vi inte ens kunnat stå upp alla femton på den utan att någon trillat av och hur i hela friden skulle vi då kunna röra oss på den? Som om detta inte var nog flög den också iväg så fort man nuddade den, med andra ord livsfarligt. Jag blev tosig och alla andra likaså. Resultatet blev noll pausunderhållning, två timmar mindre på jobbet och ett hjärta för Karlskrona resten av matchen. Så kan det gå!

IT'S TIME!!!!

NU är det äntligen dags för deltävlig två. Sandviken. Musik. Dans. Schlager. Glitter. Glamour. MELODIFESTVALEN!

torn av kort


Jag har kramp i armen. Mitt torn av kort. Fint som tusan!


photos

Häromdagen kom det några, med benämning på några, kort på posten. Bilder från Thailand. Om några dagar kommer lika många till. Om jag längtar tillbaka? Ni anar inte. Nu sitter jag alltså och försöker sortera ut vilka jag vill ha i mitt fina album som jag köpte där. 72 stycken får plats. 72 av 7200, ungefär. Lycka till, Emilia....


come on

Godmorgon dear friends. Idag ska jag ta mig i kragen och göra ett nytt försök att hitta en computer till mig. Jag är för tillfället inne på en Mac book men vi får se vart det hela slutar. Ska ta mig in till stan i alla fall och kika lite. Ikväll ska jag träffa Felicia, kränga godis och ta en sväng ut. Trevligt! Annars har jag inte så mycket för mig om dagarna. Måndag och tisdagskvällarna är jag ledare för småtjejerna på Kristianstadflickorna och då och då extraknäcker jag på Biltema, men jag är inte bitter. Jag kommer få nog av jobb i april till september. Efter det börjar jag nog läsa, hujedamig så roligt! So long.

godnatt vänner


Mary kay

Nu tänkte jag tipsa er om en supersuperkalasbra rengöring. Från Mary kay. Något dyr, men värd varenda krona. Timewise heter serien och jag använder mig utav rengöring, peeling någon gång då och då samt en efterfuktande kräm. Nu känner dig som en helt ny människa efter du krämat in dig med dessa makalösa krämer. Mary kay alltså. Jag använder dessutom samma märke i sminkväg. Foundation, ögonskuggor, rough med mera. Lovely!



cousins

Haha, jag har precis skrattat lite, åt mina nu vuxna kusiner. En dag när de var hemma själv ville killen och leka hos en kompis, vilket tjejen redan var. De hade då sedan innan kommit överens om att den som gick sist hemifrån skulle låsa dörren och lägga nyckeln i uterummet. När killen gick hemifrån låste han dörren men satte han för säkerhets skull en lapp på dörrens yttersida "nyckeln ligger i uterummet". Hahaha, goa kusiner det! Bara en liten parantes...


modell för en dag


Emilia - modell för en dag, Malmö

.

Okej kära vänner. Ingen av mina dagens punkter är ens påbörjade, bra jobbat Emilia. Istället har en massa annat kommit ivägen. Men jag ska, snart. Om en stund. Strax. Nu ska jag snart hjälpa systern min med sin läxa och appropå läxor så saknar jag ihjäl alla böcker, skrivhäften, prov, pennskrin, pennor, suddigummin och allt som har med skolan att göra. Jag vill börja plugga. Nu. Jag ska bannemig söka in redan till hösten. Jag känner mig pepp till att börja. Heja heja mig, jag ska bli lärare..... om först fem år!

guttenmorgen

Godmorgon, eller ja, godförmiddag till er som jobbar! Vi arbetslösa sover bort dagarna... Idag ska jag försöka få med mig en dator hem och till min hjälp har jag min expert Viktor. Vi får se hur det hela slutar. MIna klädhästar blev monterade igår i alla fall, efter mycket om och men och jag får väl tacka min lillasyster Amanda för hjälpen. Jag var totalt värdelös så hon fixade rubbet! Nu är de på plats i alla fall, bara kläderna som saknas. Alltså, dator och ett fixat rum står på schemat idag, plus att jag ska dansa ikväll. Wish me luck, vi hörs. PUSS!

LONDON!

LONDON BABY! Den 17 mars sticker vi, jag och Felicia! :):):):)


Sop, Emilia, Joakim


Titta vad jag hittade på CD-skivan man kunde köpa från balkvällen. Sött!

klädhäst, galopppp

Idag tog jag och mamma bilen och uträtte några ärenden i byn. När vi var klara drog jag med henne till Åsum och min favvis-butik. Med mig hem idag följde en blå kavaj med guldiga knappar, snygg som tusan och 40 kronor. Nu är pappa på väg he från IKEA med en klädhäst till mig. Så så fort han anländer hem ska det grejas och monteras sen ska jag hänga upp mina kläder som för tillfället ligger på hela golvet. Vi hörs snart, puss

Sprid lite kärlek



Ni missar väl inte alla hjärtans dag på söndag? Denna mysiga dag. På Kristianstadsbladets hemsida kan ni skicka in en hälsning till någon som ni tycker om. Mamma och pappa har fått en av mig och mina småsyskon, men berätta inte det för dem... Sen hittade jag en till oss också, från mina fina föräldrar. Jag älskar dem!

puss!


Emilia - Karon beach, Phuket Thailand

second hand

Jag tycker egentligen att det är skitäckligt men tänker att det är samma princip som att gå ut och äta på rastaurang vilket jag älskar. Second hand. Alltid trendigt. Från smycken till kavajer, till skjortor, väskor, skor bla bla bla till inget pris alls. Det kostar ju ingening för tusan! Lituaiska föreningen i Åsum, precis vid Wendesgymnasiet ligger där en second hand som jag totalt förälskat mig i. Det var ett tag sedan jag var där nu men sist jag var där fick jag med mig ett par kängor, ett par jeansshorts och en väska med mig hem. Allt för 30 kronor. Bara 30 kronor. Galet billigt och snyggt också för den delen. Farmor är ett annat praktexempel, hon är min egen second hand butik. Jag älskar det oldie modet.


Himlen kan vänta

Var tacksam. Jag missade avsnittet "Himeln kan vänta" iförgår på svt då jag och Viktor fick för oss att gå ut och äta. Ser det dock nu istället på svtplay.se och jag är så berörd. Vilka fantastiska människor som måste gå igomon denna helvetes skit. Dessa jävla skitsjukdomar! Vi borde vara mer tacksamma över våra liv, sluta gnälla och klaga på småsaker. Nu hoppas vi på att inga återfall bekräftas och att de får leva friskt resten av sitt liv. Jag hoppas och vi hoppas tillsammans. Var tacksam.

swimmingsuit

I sommar ska jag minsjäl och da införskaffa mig en baddräkt. Det är så galet snyggt! En svart med en snygg model. Att den sen sitter lite kurvigt på spelar mindre roll, för jag menar det är ju ändå insidan som räknas. Men att en baddräkt är sommarens prio ett råder det inget tvivel på. En solhatt i strå kanske också är en ide? Jag får fundera på den.

dagensoutfitgillaralla


Mest för att vara som alla andra! Haha, nu ska dock danskläderna på, hej och hå!
Skjorta Gina, skinnisar Vero Moda, converse, väska Mulberry och tygpåse Weekday

en hjärtevän


i'm alive

Dålig update, jag vet! Idag ska jag dansa nästintill hela dagen. Tiden jag får över ska jag kolla på en dator till mig. Imorgon eller ikväll bokar jag en flygbiljett tillsammans med Felicia. Jag trivs, pusskram

shoppuss


Stockholms inköp plus lite basplagg, en tygpåse och smycken.
Oversize tröja HM, jeansskjorta Gina, leggins HM och jacka HM


SOPHIAS HEAD=TOMT!



Kommentaren ovan kommer från INSOPHIASHEAD, eller bara Sophia. Bara bloggnamnet är hemsk. Ännu hemskare är dock att kommenteren är hämtad från Blondinbellas blogg. Hahaha, jag dör! Hennes nya mål är att bli lika känd som BELLA! Du är dum i huvudet, Sophia, men jag tycker om dig ändå och lycka till med karriären! PUSS!


pic


Det här är så nära en bild vi kommer från huvudstaden. Jag tog med mig kamrera men glömde minneskortet. Bättre lycka nästa gång! Björnfittan (!) sitter där den ska i alla fall, vår bästis.


Melodifestivalen

Musik är nog Guds bästa gåva till oss, eller i alla fall mig. Musiksmak är en annan femma, den skiljer sig hej vilt från person till person. Jag totalt älskar allt som har med schlager att göra och vilka slagord jag får för alla över detta. Men vet ni vad? Jag ändrar inte musiksmak för det! Melodifestivalen är därför en höjdare. Första deltävlingen skedde igår där Ola och Salem tog sig vidare. Jag missade ju detta i och med serveringen och det grämde mig hela kvällen att jag sprang runt och var trevlig mot alla när denna höjdare spelades på TV:n. I vilket fall som helst så ska det inte ha varit någon höjdare ändå. Det första min lillasyster sa när jag kom hem nu i förmiddags var,"Den enda som var bra var Jessica Anderssons låt och den sög!". Jag drar alltså slutsatsen att jag inte missade något. Nästa deltävling lovar jag dock att sitta bänkad, om inte klistrad. So long.


home sweet home

Hemma på gatan igen. Skönt att bli uppassad igen! Stockholm har varit riktigt roligt. Tunnelbanorna har gått varma, resväskorna har varit tunga och vi har haft kramp i käkarna som vi skrattat. Jag tänkte inte ens nämna allt dumt vi sagt, haha! Shoppingen gick också varm, kan visa er senare. Nöjd är jag i alla fall! Nu ska jag pyssla om mina onda fötter, jag har minsjäl och da fått blåsor under tårna!! ONT! Men jag gnäller inte, vi hörs sen. Puss!

mina fötter värker

Puh. Klockan är strax 06.00 och vi har nyss slutat jobba. Fy tusan vilken hektisk, men rolig kväll! Jag pratade med Ugglas och hon var så jädra snygg i sin heldräkt ikväll. Guldig så det glänste om det! Annars bjöd kvällen på libanesisk buffé, panakotta, folk så det small om det, uppträden, dans och musik. I've gotta feeling gick varm ur högtalarna här kan jag lova. För tillfället sitter jag på kontoret i Porslinfabriken och väntar på att vårt tåg ska avgå, dock dröjer det två timmar till men jag håller ut. Runt mig sitter Frida, Johan och Mattias i varsin kontorsstol nerfälld på max och sover. Rebecka och Malin tog en soffa och jag snodde Johans dator.
Nu ska jag checka lite bloggar och uppdatera mig i bloggvärlden, vi hörs lite senare idag när jag kommit hem. Take care.

PETSON!

"Hej hej på dig min bror. Öhh, näste bror finnns bakom något... hmmmmmm, som kan öppnas!", haha ja jag var tvungen! Malin kör på gamla spel och härmas som fisken i vattnet. Rebecka pratar i sömne och inatt ville hon hem. Nej, nu åker vi! Det är inget fel på Stockholm!

:)

HEJ!

Nu sitter jag, eller ligger jag i sängen, på hotellet. Det blev hotell ja, Johans lägenhet renoveras fortfarande vilket innebär att vi fick ta in på hotell, hotell Ibis (Ibis som i bebis!). Ja, vi klagar inte. Gårdagen bjöd på shopping och inte lite heller. Med mig hem fick jag en skjorta, ett par legins, ett linne, örhängen, en jacka och sen glömde jag nog något. Idag väntas ännu mer shopping, på Kista galleria. De ska tydligen ha allt och maten ska vara suverän enligt Rebecka. Natten var väl sådär. Johan snarkade högre än vad jag trodde var möjligt, Rebecka kunde inte sova, här luktade fotsvett i hela rummet och sen glömde Johan stänga fönstret så vi frös ihjäl, men annars är det kalas! Haha! Imorgon ska vi som sagt jobba, börjar runt tre och innan dess ska vi ha hunnit hämta lillasyster. Nu ska jag platta håret som alla andra i detta rummet, so long!

kändisgalenskap

Kändis ett avklarad!



So long, pusskram

Let's go!

Snabbt som tusan får detta gå! Men i vilket fall som helst så åker vi nu. Rebecka har paxat baksätet till mig. Resväskan, miniresväskan, är packad och står redo att åka iväg. Imorgonbitti är vi framme i Stockholm. Då väntar shopping i två dagar innan det är dags för severing på Ugglas fest på lördag. Fin vecka jag har framför mig, jag trivs! Ha det bra här hemma i Skåne, vi hörs på söndag igen! SO LONG!

STOCKHOLM!

Imorgonkväll ser det ut som om jag tar mitt pick och pack och åker till Stockholm och blir det inte imorgonkväll så tidigt på torsdagmorgon. Där ska det serveras på Caroline af Ugglas fest, fräckt va? Har jag tur stöter kändisgalna jag även på några kändisar, kan bli spännande. Jag kommer hem igen på söndag under förmiddagen någon gång och hittar jag inte någon dator i Stockholm så hörs vi då igen! Sakna inte mig för mycket, so long.

paradise

"Finalavsnittet av Paradise hotel ser du nästa vecka.... nej, jag bara skoja!" Snacka om att jag hann skrika NEJ innan han sa de sista orden rakt ut där! Tur för honom att han bara skoja!! Annars då? Kom hem från dansen för en stund sedan. Allt gick bra och dansen flyter på som tusan, jag gillar det! Linda Sundholms lets dance spränger genom högtalarna och idag pratade vi om vilka andra låtar vi ville ha till uppvisningen den 25 april. Lutar åt någon shake-låt och det shakas ja jävlariden! Nu ska jag fortsätta kolla på Paradise, HEJA JACKIE!!!

att dansa

NU åker jag och dansar och kommer hem lagom till finalen i Paradise hotel! What a night!!! Hörs sen, so long.

pizza

It's pizza time. Banan, curry, skinka och ost - that's it. Frida pluggar til körkortet och vill ha hjälå stup i kvarten. Jag lärde henne nyss Spanska svängen, det är ju en bit på vägen i alla fall. Nej, nu ska pizzorna in i ugnen. Hej och hå!



team WILDCATS!


Vad ska jag säga? Studenten 2009, bäst. Och ännu bättre än det. Take me back.


hi

Godmorgon kära vänner. Idag är det den 2/2, komiskt va? Ja, för så är det ju inte varje år... För tillfället äter jag mannagrynsgröt med jordgubbssylt, varm blåbärssoppa och banan. Smarrigt värre! Idag vet jag inte vad som händer dagtid, kvällstid är det dock dags för dans. Mina flickor ska tränas och jag själv ska bli tränad. Dessutom ska jag inviga mina nya sockiplast. Svarta från Staduim, 199 stålar. Funderar på att åka pulka idag, eller jag är för stor för det? I och för sig sa min arbetskamrat igår att man aldrig blir för stor för pulka, så jag litar på det. Tjing!

miss Thai


work!

Puh, jag har precis slutat jobba. Blev inringd imorse och for direkt. Jobbat 10.15-19-15, fint det. Nu ikväll är Viktor här. Blir Paradise hotel och godis i vanlig ordning antar jag. Nu ska jag gå och ringa Johanna, hon vill ge mig en stor uppgift men jag berättar inte vad, roligt är det dock! So long.

H.K


Heidi Klum hälsar FU
och jag hälsar godnatt.
Take care, love


RSS 2.0