Glad-dag

Idag har jag en sådan där glad-dag. Det kan bero på att jag jobbat färdigt för dagen. För veckan. O för att jag inte kommer jobba stängning en enda gång på Biltema nu de närmsta tre veckorna. O för att solen skiner. O för att jag har bra mycket godis. O för att det är helg strax. O FÖR ATT VICTOR ÄR PÅ VÄG HIT!

Stranden

MED min Tess innan jag for till jobbet vid ett. Alla tiders.

Allsång o SEPTEMBER

ALLSÅNG på Skansen o Skåne från början till slut. Dessutom SEPTEMBER. Sälen flashbacks på det. Tänk när hon satte sig ner på knä o sjöng en låt för mig. AHHHH, fy fan vilken kväll det var o fy fan vad Allsång är bra ikväll! Heja SKÅNE!

Glad midsommar

JAG bakar päror hela veckan, firar midsommar ute på vattnet, fortsätter handla loppissaker, längtar tills Victor kommer hit om en vecka o så är jag sådär allmänt glad.... som jag alltid är förresten! Oh just det ja, ikväll ska jag kolla på höjdarmatch i division typ sju, äh det lägsta som finns antagligen. Med Alexandra. Glad midsommar om vi inte hörs o det bjuder jag en bild på. Skratta bäst fa-an ni vill, för det gör jag! HEJ!

Sjuk i huvudet antagligen

JAG vill ju flytta hemifrån lite för mycket för tillfället. Lite för mycket så jag köpte ett soffbord o ett tidningsställ idag. Frågan är om det fel på mig? Hur som helst så är det snyggt som, tillåt mig säga, fan!

Vill vill vill

JAG VILL för mycket just nu. Vill flytta hemifrån, vill börja plugga, vill byta stad, vill bo närmre Victor, vill åka som au-pair, vill till USA, vill resa, vill vill vill. Men å andra sidan, den som väntar på något gott. Jag ser fram emot allt!

Min Victor

Som jag saknar dig redan

RSS 2.0