Lund o Malmö

GODKVÄLL! Dagen började segare än vad jag trodde var möjligt. Jag sov o sov o sov. Sen ringde Emma o väckte mig. Först fem gånger på mobiltelefonen sen på hemtelefonen o det var då jag vaknade. Sammanlagt har hon nog ringt mig femtio gånger de senaste tjugofyra timmarna. Hur som helst så drog hon med mig o Josse till Lund o Malmö hela dagen. Entre har besökts o IKEA likaså. På hemvägen proppade vi lilla Goffe full o rullade hem, mina två kap (en gott o blandatpåse o skumtomtar) fick ligga i framsätet med mig medan Emma, Josse, en stor tunna, en stor klädhäst o sjuttioelva påsar delade på baksäte o bagage. Fin dag. Fina töser.

PERNILLA WAHLGREN

WOW WOW WOW!
Kramat, serverat rödvin, tagit över hennes blombukett o fått idolkortet signerat. Jag kommer i alla fall sova gott inatt! GODNATT!

VÅR MISS NEW YORK 10/11


WOW, and what a night! Jag skrattar nog aldrig så mycket som när jag är tillsammans med mina danstöser. Igår vinkade vi av Emelie som lämnar allt för USA i ett år, dock ses vi igen imorgon en sista gång iklädd våra bodys... Det kan bli en vacker syn för ögat! Hur som helst så bjöd dagen på en överdos av skratt o härliga människor, tre rätters o en massa därtill! Kvällen avslutades på Banken med alla småglin, typ.
Tack för igår, Emelie o lova att bära din tröja från oss!!

Hej

GODMORGON kära ni! Dagen är fullspäckad o bjuder på massa gott, inte minst då jag ska träffa mina danstöser ikväll! Mindre roligt är dock att en av oss lämnar Sverige för USA i ett år o det är henne vi ska krama hejdå ikväll. Tråkigt för oss men ack så roligt för henne, vilket äventyr hon kommer få uppleva! Strax ska jag åka o jobba på Yllan o när klockan slagit fyra o jag slutar för dagen ska jag besöka min bonde. Ha en bra dag, för det tänker jag ha!

Sov gott fina Moa

IKVÄLL går alla mina tankar till Moa med familj.
Sov gott sötaste lilla krigarprinsessa!

En ängel flög förbi, mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende, på vår jord

www.moahenriksson.blogg.se

Favvis



Chokladbollar, mumma

DET HADE INTE suttit helt fel med pannkakor ikväll. SESÅ Carro, du vet var jag bor! Dock hade en snäll syster vid namn Frida gjorde otroligt goda chokladbollar till mig o henne när jag kom hem så x antal sådan ligger i min mage nu. O Joakim, blunda för vad jag skrev! Det var bara det, GODKVÄLL!


When the dancer becomes the dance

ALDRIG har jag känt mig mer omtyckt än när tjugoen stycken tioåringar i kör skrek "NEEEEJ" med ledsam röst när jag meddelade att jag inte skulle fortsätta med dem o dansen. Det var till o med lite jobbigt att se de så besvikna. Dock var där en o annan som skulle åka skidor i jul o över nyår o som jag kanske stöter på då. En dans i backen är väl aldrig fel? Hur som helst så kommer jag sakna dem oerhört faktiskt, o inte minst mina småttingar, mina egna danskompisar, alla möten, planeringar, musiken, skratten o hela studion. Räkna med att jag är tillbaka bums till juluppvisningen 2011!

EN MÅNAD!

JAG LEVER o om exakt en månad (senast) lämnar jag K-stad för ett tag!


BAR-B-KO

NU HAR jag myst färdigt för ikväll med töserna på Bar-b-ko. Det har ätits gott o traggats gott! Nu är jag trött o tänker sova så jag orkar jobbdagen imorgon. Puss o godnatt!

Bella är singel

JA KYLAN lär inte försvinna i alla fall. Det är nog bara till o vänja sig, o ännu mer när det gäller mig. Jag fryser ihjäl på Biltema. Idag fick jag sitta med ett glas tevatten i händerna bara för de var alldeles vita av köld. Okej, inte alldeles vita men jag kunde knappt böja mina frusna fingrar. Eller jo, det kunde jag. ÄH, jag frös helt enkelt! Nu är jag precis hemkommen efter att ha jobbat mina lite mer än nio timmar. Imorgon väntar samma tider men inte om en månad. NEJ! Hihi, jag flinar. GODKVÄLL! O FÖRRESTEN, hur chockerande är det inte att Blondinbella o Nils har gått skilda vägar i deras förhållande!?!?!? Jag fick en chock!

SNÖ

JAG har idag sett min andra hockeymatch i mitt liv o ta mig tusan, men KIK vann till slut! Därefter har jag sett en massa TV o nu på min hemväg fick jag följe av en galen snöstorm! Jag har nog aldrig i hela mitt liv sett så mycket snö i oktober månad. Det fullkomligt slog emot bilen, jag såg inte någonting o chansade i stort sätt på vart jag skulle svänga. Det är vitt i vår by. Vitt på bilar, träd o tak O MER SKA DET BLI! Ja, sen höll jag femtio kilometer i timmen också hela vägen hem. Det tog tid, men jag är lika glad för det! GODNATT!

Brrrrr

IDAG har jag inte sjungit jullåtar även om jag skulle kunna göra det då det var lika kallt i varuhuset som kallaste vintern här. Jag satt med fyra tröjor, varav två var tjocktröjor, o hade jag fått bestämma hade jag haft vantar också på mig. Imorgon ska jag ta på mig underställ tänkte jag. Kortisdag imorgon igen, fantastiskt skönt. Efter det ska jag traska på staden o sen ska jag trä på mig några jackor till. HEJ!

Hej sommar

 

Det var jag jag jag

JAG gillar funktionen att jag måste godkänna kommentarerna innan de läggs ut o att jag på föregående inlägg hade fått tre kommentarer, o alla av min kära familj där alla tre ville ta åt sig äran att det var just de som städat mitt rum. Bra jobbat där o tack mamma för allt i världen! Dagen har tillbringats hos frissan till kusin, drällandes på staden o i studion. Så sant som det är sagt, godnatt!

Biltema fyra år!

JAG GISSAR på att det är minstingen i hushållet som har städat mitt rum. Alltid fint o komma hem till nybäddad säng o alla kläder upphängda på rätt plats. Tack gigga! Hur som helst så har jag sjungit jullåtar genom hela dagen i kassan, lärt mig norska o skrivit listor på vad mina barn ska heta. Ja, sen har jag hunnit med o äta två olika tårtor, sex olika sorters kakor, HARIBO nappar utav bara helvete, druckit saft o blåst upp ballonger. Synd att inte Biltema fyller år oftare... Mest puss o mest godnatt

Det blev söndag trots allt

KLOCKAN ÄR över tolv. Det är söndag. Jag är glad. Godnatt!

INVIGNINGEN AV NYA ARENAN!

FANTASTISK show, fantastiska Lena PH, fantastiska VIP-gäster o jag har fantastiskt ont i fötterna. Guuuuuud vad snygg hon är, dock i samma klänning som när hon besökte Kristianstad sist... Hur som helst så ska jag sova några timmar nu innan jag ska infinna mig på Biltema imorgonbitti. O just det, vi har personalfest imorgon efter jobbet. Tydligen ska Olle från Lasse Stefans spela för oss. Alla jublar över det. Själv föredrar jag PH. GODNATT!

Reach for me

Jag kan inte sluta le

TESSAN SÖKER BONDE!!!!!!!!


THERESE ROTHER!
Ja, vad ska jag säga? Jag har aldrig blivit mer förvånad i hela mitt liv när det verkligen gick upp för mig att det var DU som traskade där i mitt favoritprogram alla kategorier. O nu förstår jag ju kommentaren någon anonym liten fräckis skrev till mig när jag hurrade över att mina bönder var tillbaka i förra veckan. "Vänta tills nästa vecka". Hahaha, jag garvar fortfarande MEN DET HÄR gjorde verkligen programmet tipp topp! Du får också pluspoäng för smörkommentaren du gav honom, "jag måste säga att du ser bättre ut i verkligheten". Haha, jag är fortfarande helt stissig o du, du vet vad du har att vänta tills nästa gång vi ses! YOU ROCK, TESSAN!

Brrrrr

FANTASTISK morgon. Kallt så det bara visslar om det o frukosten jag gjorde var äcklig. Konstigt när jag bestämde helt själv! Dock ser jag fram emot dagen! Gör det du också så är vi överens. HA DET, HEJ!

3-0......

FÖRRESTEN, PINSAMT Sverige! O nu, en minut senare. FYRA MOT NOLL! Grattis Sverige. Jag spelar bättre med brutna ben.

KRAMDAGEN

INTE en endaste kram har jag fått på Kramdagen. Det känns inte helt okej!
Ge mig en slängkram, typ nu. Jag fångar!

HÖST


SATAN vad kallt det är ute idag. Jag lider med syrrorna som fick cykla till skola o buss imorse. Själv har jag startat bilen lagom tills jag ska köra så den är varm o go. Alltså, jobb tio till kvart över sju. HEJ

11 oktober

EN LEDIG DAG är vad jag har haft. Från Biltema. Dock har jag gett blod, träffat Josse o tränat småttingarna. Jag provade också på att träna själv, men det var visst ingen höjdare efter att ha gett blod. Det blev lite väl svart i lokalen helt plötsligt. Hur som helst så var det en mysig liten tripp med Josse på staden där jag fick med mig ett par byxor o en klänning hem. Dessutom har jag hämtat ut mina kläder från Blondinbellas märke Classified. SUVERÄNA! Nu är jag hemma o ska snart sätta på lite play på TV. Sen ska jag somna mig leendes! GONATT!

I got one ticket and a dream

Fingers crossed

Dagens datum är cool

101010
Rätt coolt faktiskt. O ännu coolare när klockan var 10.10.
Nu har jag slutat jobba, är ledig imorgon o fullkomligt älskar dagens höstväder!

EMMA

GRATTIS världens bästa EMMA, Imma, Immanissan, cykel-Emma o LADIE UMBRELLA!
Sanna vänner har man kvar...









Löda

TRÖTT men va fan gör det!
Biltema.
Puss

Love love

DYNAMITE

Gomorn

GODMORGON! NU ska jag snart styra bilen, skrutten, mot Biltema. Där ska jag jobba hela dagen o i stort sätt hela kvällen. Ikväll vet jag inte vem vi ska heja på, Freja är ju inte med o inte heller Malin. Blö på svenska folkets röster! Hur som helst så är det helg ändå o surprise surprise, jag ska gå klädd i mina blå o röda kläder heeeeeeeeeela långa helgen! HEJDÅ!

Blondinfrida

INTE nog för att vi är tre systrar i detta hushåll. Vi äger också olika saker o här heter det precis som överallt annat att mitt är mitt o ditt är ditt. Dock blir det bara lite slagsmål om någon skulle råka komma åt någon annans sak. Det är inte hela världen. Vi är bra på att jävlas. Sist var det jag som tog Fridas solpuder. Jag knäckte hennes gömställe. Detta medförde att hon fick hitta på ett nytt o kolla hennes blondina hjärna. Grattis Frida!

"Mina bilar är de enda som inte är otrogna mot mig!", Biltemahandlare

JAG har garvat hela vägen hem i bilen. Högt för mig själv o jag garvar fan fortfarande. Ni ska få höra! Idag hade jag en kund i bistron som skulle ha kaffe. Javisst sa jag, tio kronor o blablabla. Du tar kaffe själv borta i kaffemaskinen. Okej, sa han o stegade iväg. Efter ett tag hör jag honom fråga mig:
- Har ni socker?
- Inget bitsocker för tillfället. Men du har strösocker precis framför näsan i den lilla kaffekoppen, svarade jag.
Mannen kollar lite först men greppar snart tag i pepparn o frågar om det är rätt. Jag virrar på huvudet o säger återigen att det är strösocker i koppen framför honom. DÅ tar han tag i saltet. Jag virrar på huvudet igen o börjar småflina o upprepar ännu en gång.
- Oj, jag är visst lite trött idag, säger han o tillägger "nu ser jag!". VET NI VAD HAN GÖR DÅ? Jag skojar inte nu men han TRYCKER UT SENAP i kaffet! Ni vet en sådan som man pumpar ut senap eller ketchup från, precis som på MC Donalds. Starksenap för övrigt. Nej nej nej, skrek jag o började asgarva. Det där är senap som man har på korven. I den lilla koppen o så pekade jag. DÅ börjar människan fan öppna mina skåp där jag har extra muggar o så vidare. Amen herregud tänkte jag o stegade fram, tog upp koppen o gav honom den i handen. Efter det har jag inte slutat garva. Hur som helst så undrar jag om det där med senap o kaffe blir en succé i framtiden, vem vet! ;)

GOKVÄLL!

FANTASTISKT underbart makalöst magiskt, AAAHH!! BÖNDERNA är tillbaka! Onsdagen levererar må ni tro. Program efter program. Jag trivs i soffan min.  Gokväll!

Av allra bästa slag, ja

EN styck Anton o EN styck Emilia gömd där bakom.
En styck vänskap av bästa slag!

En massa saker passande på mig denna dag

Glad. Glad. Glad. Längtig. Äcklad av B-vitamin apelsin dryck. Ledig för dagen. GLAD!

Galet

F E M T I O D A G A R !

Gonatt kära ni

DET var då det! GODNATT!

Biltema for the win

JAG kan bara inte sluta lyssna på låtafan. Den är magiskt bra! Snart ska jag köra till jobbet o inleda mina tre veckor med jobb mer eller mindre varje dag. Tio till kvart över sju idag stå det på schemat. BOOM o HEJ!

All the lovers

NOG för att det är lite lagom mycket kärlek i musikvideon, den är ju så satans mysig! Ja, näst efter Mine med Taylor Swift! Såklart!

Så sant så sant!

"Om promenader vore så bra som dom påstår... så skulle brevbäraren vara praktiskt taget odödlig. Valen simmar hela dagen, äter bara fisk, dricker bara vatten och den är fet! Kaninen springer och hoppar, men den lever bara i ungefär fem år. Sköldpaddan springer inte, hoppar inte, kommer alltid sist, rör sig knappt och lever i 150 år!! Slutsats: Ingen mer träning och motion!"


BLONDINBELLA!

SOM den nörd jag är fick jag idag beställa Blondinbellas träningsset, löparbyxor o jacka. För dyrt. Men för jävla snyggt faktiskt! Dessutom beställde o betalade jag det visst två gånger, omedvetet, så nu får jag klödda med kundservice o skit. Jag är allt bra jag! För övrigt lagar jag mat, lyxmiddag faktiskt! O nej, inte mos...

HÖST!

MEST FÖR ATT DET är så jävla kallt ute så ska jag dela med mig av lite värmande bilder!


Kanelbullar, öh

KANELBULLENS DAG! Äckligt. Jag älskar att jag vaknade absolut precis, eller rättare sagt så väckte pappa vilket innebär att jag kunde sovit ännu längre. Dagen bjuder på dans o dans o dans. Smart där, tre gånger alltså. Inget jobb alltså vilket är skönt. Från o med imorgon jobbar jag mer eller mindre tre veckor i sträck. Hur som helst så ska jag äta frukost nu strax, men först ska jag kolla på ett avsnitt Ensam mamma söker. HEJ!

Aaaaaaa

ALDRIG har jag uppskattat mat så som nu. Fantastiska fyra digestive med smör efter en fantastisk kväll! Sånt gillar vi! GOnatt!

Förgiftad!

JAG tror jag är förgiftad. Av orange juice. O det är min kusin Rebeccas fel. Säger jag. Inte hon. Men fy fan vad roligt vi hade, så det är okej ändå! DANCE

Teaterbaren BOOM

Amen tja.............. o hej på söndagen!
Fantastisk gårkväll!

Friends are found with love...

Stolthet är en form av välbehag som är skapat av en person som tycker för gott om sig själv. En jävla stolthet dessutom, där du till o med kan anses som elak eller kanske rent av är elak. Jag vet inte.

Jag bara citerar, uttrycker mig dock inte själv så slipper jag ha någonting sagt...

H2O-mamma

MAMMA har köpt nya gummistövlar o vi skrattar åt henne. H2O, H2O o H2O, bla bla bla. Hon är cool min mamma!

Godmorgon/godförmiddag


Lite värme så här i kylan!


Dy dy dy dyyy

IDOL på varenda TV i hela stan. Sverige kanske. Men det är inte alla som kollar med två Therese som jag. O med en lika stor Hemmakväll godispåse. Det är gott må ni tro. Dock surar jag för att inte Freja gick vidare. Sötare tjej får man leta länge efter! Imorgon är det lördag för er som händelsevis missat detta. Då ska jag o kusinen umgås o sedan ska Teaterbaren besökas, BOOM!

We keep dancing on our own

NI vet hur RIX FM fungerar. Ja, precis. De skiftar mellan fyra, ibland fem, låtar. O en av dessa fem låtar för tillfället är Robyns "Dancing on my own". Varenda jävla gång jag hör denna låten tänker jag på en viss lördagskväll. 1-0 till oss, CAROLINE. I misssss u!

Godmorgon



RSS 2.0