In Las Vegas?

Jag sitter och funderar, fixar och trixar med hur min 20-årsfest outfit ska se ut. Hur vill jag se ut? Ja, bra fråga. Las Vegas alltså, det finns ju en del att dra till med... Vi får se! Hur som helst så dyker Tess upp snart och om en stund kommer resten av mina omtyckta människor hem. Ikväll ska jag fira min lill-lördag med godis, film och en stor tallrik mammagjord tomtegröt. Gott gott gott!

R


Relax...

Det bästa som finns måste ändå vara när man blir tillsagd att ta det lugnt hela dagen. Ingen ansträngning i Emilias kropp idag inte. Jag klagar inte! Nu kollar jag på Jakten på Julia och jag har blivit helt fast i det programmet. I eftermiddag kommer Tess till mig. Innan dess händer inte mycket, vi hörs sen!

OK!

Ok, en ny skjorta är på G till mig. Från nelly.com denna gången också, i en cream-färg. Så snyggt så jag dör!Jag har blivit helt såld på skjortor och leggins i vår. Annars gick dansen bra, från början till slut. Opponervisan ska mina små fyraåringar dansa till och hoppa just- upp och ner. Det kommer att skrattas hej vilt, lita på det! Imorgon ska jag upp i ottan för ärenden i staden och på torsdag ska jag visst grilla korv på torget. Hungrig? Kom och köp vettja! Annars har jag lunchat och snackat skit med Tess idag, det gillar vi! Hanna kom också förbi en svängom innan hon skulle och sälja klockor. Nu ska jag smörja mina torra läppar. På återseende!

H A P P Y !

Här är en annan av mina "gladast-dagar".
Jag och Felicia, London

Today

Gooooood förmiddag kära läsare! Idag skiner solen och jag är glad. Gladast! Snart väntar lunch med min kära Tess plus att Hanna kanske dyker upp en sväng innan hon börjar jobba. Efter magen är mätt blir det en snabbis på stan för att utreda alla mina ärenden. Strax innan tre tar jag mig successivt bort till studion och flyttar in där mellan tre och nio idag. Först ska jag ringa runt till mina föräldrar i min mista grupp. Efter det ska jag och Matilda färdigställa vår dans till våra fyraåringar. Klockan fem ska jag träna första gruppen nio-åringar och klockan sex andra gruppen nio-åringar för att sedan avsluta tisdagskvällen med mig själv dansandes. Halleluja moment! Annars då? Jodå, förkylningen är på bättringsvägen och en sådan här dag mår jag alltid bra! Pussochkram

Let's dance!

Strax ska flickorna tränas, hopp i danskläderna. Hopp hopp, hörs ikväll!

13.50

If we ever meet again - Timbaland

Favoriter från London


Favoriterna från Top shop. Hjärta.
www.topshop.se


STOCKHOLM!

Stockholm är fixfärdigt! Hotell, tågbiljetter, fem dagar i Stockholm och Lady Gaga konsert för lite drygt tre och ett halvt tusen! Och med Emma på köpet kan det inte bli mer än bäst. Vi har alltid roligt, hon och jag. Den 6 maj sticker vi, wiho! Puss på det!

THERILIA


Bröderna Fluff...


27/3

Gårkvällen slutade med mina Designer-tights, transparant tröja, paljett-BH, kilklackar och min svartvitrandiga kavaj från HM. Till detta min givna skinpaj! Den slutade även på Taste med underbara Sandra och Felicia. Den slutade också med Subway förresten och med ett sällskap av Viktor, Emil och David. Till sist slutade den med med att vi glömde ställa om klockan... Detta medförde att morgonen med andra ord blev kaotisk, men ack så rolig och underhållande och vi hann till dansen i tid, med en minuts marginal, gårdagens smink, håret åt alla håll och kanter, svett av stressen och utan tofs till håret. Men dansen gick bra och nu är snart hela Single ladies färdig och fan (!) vad bra och rolig den är! Efter dansen åkte med med mamma till Team sportia outlet och väntade på pappa och nu är vi hemma och hela huset luktar mat. Jag är aningen hungrig då min mage är mer eller mindre tom efter morgonens smakstart. Gårdagen då? Himla trevligt både på första och andra stället, kakorna vad gudomliga, min och Sandras dricka bestående av äggvita, äggula, vaniljsås, Corona, öl och Absolut mango var mindre god men är man med i spelet får man leken tåla, och Taste har blivit en ny favorit för mig. Live-musik, en jävla massa folk, dans, snack och dricka. Super!

Klädproblem

Återigen står jag mitt klädproblem. Ska jag bära jeanslinne, skinnbyxor, leggins, kavaj, randigt, rutigt, prickigt? Ahhh, jag blir tosig.

21

Jag får gratta Rebecka idag på 21-års dagen! Ikväll är det galaj, puss

9.19

Fredagsmys med allt vad det innebär, sånt gillar vi! Snart ska jag ringa och väcka Emma så vi kan boka hotell till Stockholms vistelsen och Lady Gaga! Annars bjuder dagen till en tripp mot stan och sen på andra hållet, mot Nova. Ikväll blir det matlagning och Let's dance final och övriga helgen bjuder på 21-årsfest, utgång och dansträning. Nu väntar dock frukosten, puss!

"HAHAHAHAHA!"

Jag är så glad att jag kan glädja andra, det är inte många som kan det! Men jag kan, och det är roligt att se att folk går in här för att läsa även om man inte vill egentligen och bara hahaha-ar allt! Men jag gillar det, och framförallt dig! Puss!

ANSÖKNING REDO!

Godkväll alla ni intresserade läsare och ni andra! Till mig är alla välkomna, både sjuka och avundsjuka! Jag älskar alla, lita på det!

Dagen har varit riktigt bra. Började dagen med en lång promenad i vårvädret. Sedan luchades det på Tollarps kinarestaurang. Efter det hämtade jag ut min byxdress från kemtvätt och väl hemma igen bjöds det på våfflor. Nu ikväll har jag besökt Friskis och svettis och hör och häpna, hunnit med två pass!  Först ett pulsmedel pass och direkt efter det ett danspass. Kryss i taket och spagettiben nu efter! Nu ligger jag bara här i min säng med min vän och inväntar en troligtvis dunderhelg! Och just det ja, jag har sökt in till högskolan idag också! Lärarprogrammet på högskolan i Kristianstad med start nu i höst. Tål att funderas på... Nu skriker magen, puss sålänge

16.53

Våffeldagen gillar vi.
Med nutella och glass.
Nu måste jag kila,
fort som bara den. Hörs!

Singel ladies in leopard

Jag älskar att dansa och att dansa till Singel ladies gör saken bara bättre. I leopardklänningar. Now put your hands up. Annars har dagen varit väldigt lugn och skön. Sådant behövs ibland. Mina nya glasögon har kommit förresten. Eller ja, de kom dagen jag åkte till London, såklart, så idag köade jag och fick de uthämtade tillslut. Mina piloter. Imorgon ska jag mysa med Hanna och Tastes hamburgare, olagligt gott det. Åå, ni måste få se alla mina London-köp också någon dag. Ja, det kommer. För den som väntar på något gott? Puss sålänge

SOPHIA

Och dig, Sophia Mattisson, dig saknar jag alltid. Snart kommer jag igen, PUSS på dig och Sascha

F

Du är fin du, Felicia! Jag finns här alltid, lita på det. Puss

L O N D O N

London. Sophia. Sascha. Elina. Mamma Mia. Shopping. Picadilly circus. Oxford. Asså så. Big ben. London eye. Themsen. Camden. Swiss Cottage. North Greenwich. Myskvällar. Waterloo. Planet Holleywood. Efterätt. MC Donalds. Scones. Godis. Onyttigheter. Hattar på tunnelbanespåret. St Patrics day. Fest. Grönt. Dubbeldäckare. Telefonkiosker. Skratt. Skratt. Skratt. Delade nittio-sängar. Tunnelbanor. Sol. Vår. China town. Springnota. O2. Notting Hill. Mysiga restauranger. Starbucks. Pub. Musik. Underbar miljö. Left behind. Felicia såklart. Primark. Top shop. Tåg. Barer. Medley. Fotografier. Sena nätter. London i mitt hjärta och ni i mitt hjärta. Puss!

HOME!

Home sweet home. Jag återkommer, pusskram

HJÄRTESTAD!


Emilia framför Big ben, Westminster London

LONDON

Fuck, fuck, dubbeluck! /Sophia

För det första, ha ett giltligt pass med er när ni ska resa. Felica råkade missade detta! Haha, men vi kom iväg ändå och jag är totalt förälskad! London är världens bästa stad och med mitt sällskap blir allt mycket bättre. Sophia Mattisson kör sitt eget lilla race som vanligt och lever på nässpray och papper för tillfället. Hon är ju så svag det lilla livet. Sascha babblar på som vanligt, och jag och Felicia hänger på. Fötterna värker men jag låter dem värka!
I måndags kom vi alltså hit. Lyfte från Kastrup klockan 07.20 svensk tid och hade gått upp tre timmar tidigare. Resan gick bra och vi landade vid tjugo över nio brittisk tid. Då skulle vi hitta rätt, tågbiljetter köpas, byten av tåg göras, rätt tunnelbana hittas och Sophia och Sascha mötas. Och vet ni? Vi fixade allt galant! Sophia trodde inte sina ögon när hon såg oss på exakt den platsen hon sagt åt oss att ta oss till. Utan att åka fel en enda gång bör tilläggas. Men vi kom fram och kort därefter åkte vi till Sophia och Saschas hem, Swiss cottage. Lämnade våra saker och fräschade till oss lite, sen for vi igen. Tunnelbana, tunnelbana, tunnelbana. Oxford är bäst. Shoppingen satte igång illa kvickt, Picadilly circus besöktes och någon känd staty enligt Sop. "Ställ er där och le, den är känd. Klick". Kvällen bjöd på St Patrics day i hela London. Vi målade oss grönt och fick på oss våra hattar, höga som höghus. Alla fyra utom Felicia verkade gilla sin hatt för hennes låg efter bara några timmars användade på tunnelbansspåret. Haha, vad vi garvade! Men där låg den bra. Det kom en liten vind om man säger så och samtidigt om någon uttryckte sig så fint med svenskans "håll i hatten!", så reagerade inte vår lilla Felicia på det. Men hennes hatt låg bra där! Efter det hade vi roligare än någonsin. Vi trillade över sakerna i affären (utan mening!), skrattade åt grisen på toaletten, åt en sådär mat, sprang ifrån 4 pund, (Ja, ska de ha serviceavgift får de faktiskt säga det innan till oss! /Sascha!), sjöng medly inne på pubarna och Felicia skrek över alla mössen. Vi hade skitroligt hela vägen till Exchains bar för där somnade vi av all dålig musik. När klockan slog två någonting gick vi mot dubbeldäckaren som skulle ta oss hem och de sista metrarna dog vi av smärtan i fötterna. Men vet ni vad? Det är värt det! Jag älskar denna lovely stad!

Nu powernapar Sophia mitt i natten. Hon är söt hon. Och just det, Elina kramades också om igår, puss på första dagen i London! (Dagens inlägg om dagen idag får ni imorgon, för den som väntar på något gott...)


Överaskningsfest, tjoho

 
 
Den som väntar på något gott...

ATT PACKA

Nu packar jag för fulla muggar och Aron stör mig hela tiden. Han borde få utegångsförbud! Tyvärr hittar jag ingen lämplig resväska att ha med mig för alla jag har här hemma väger tre ton, så om någon snäll själ äger en ganska stor resväska som väger såsidär inte allt för mycket så hojta till! Ångrar mig som tusan att jag inte köpte en till i Thai, men men, det är lätt att vara efterklok som man säger... Annars ska jag in och växla pengar idag samt träffa Tessis. Och just det, skinnpajen ska på idag också. Sol och puss

2 things

Förresten, två klart värda saker till att nämna. För det första fick jag mina WESC-hörlurar idag. Vita och granna! Och för den andra så ska jag träffa Therese imorgon, vilket egentligen borde komma före mina hörlurar. Så ja, jag vänder på det... För det första ska jag träffa Therese imorgon och för det andra fick jag mina WESC-hörlurar idag. NU är jag nöjd, puss på det

EN STYCK RUBRIK

Vilken solig vårdag vi haft idag, sånt gillar vi! Jag gillar dock mest att det snart bara är ett dygn till vi åker till London. Elina planerar för fulla muggar om både det ena och det andra och Sophia säger att hon längtar efter mig! Idag har jag hunnit med mycket, bäst av allt var dock att jag äntligen tog mig till Rebeckas nya lya i stan. Fin som tusan, precis som hon. Ikväll har jag alltså dansat med mina fyraåringar, eller lekt och idag tjatade de sönder mig om att få leka Cirkusdirektören igen... och jag gav mig! Snälla fröken Emilia heter det, jadå!
Nu ska jag kolla på Familjen annorlunda på TV4play.se och förresten, sa jag att jag saknar Sophia också? För det gör jag. Mest av allt!

2 days to go

Po-po-po-pokerface, po-po-pokerface. Ja, fyfan vad vi ska sjunga den 8 maj. Lady Gaga in real i Globen, Stockholm. Jag och Emma. Det kan inte bli bättre. Som jag längtar. MEN FÖRST LONDON! På onsdagsmorgon sticker vi, jag och Felicia. Klockan 07.20 lyfter vi mot London och förhoppningsvis vårsolen. Sophia, Elina och Sascha. Jag längtar ihjäl mig! Väl i London blir det lite sightseeing, shopping och fest. Jag gör debut på Londons uteställe på lördag alltså, wish me luck. Det har ju gått sådär för Sophia.... Haha!
Ikväll är det töserna som ska tränas och idag ska vi leka Familjen Larsson för er som undrar. Efter det är det Friskis med lillasyster och därefter hemmet och familjen Annorlunda som väntar (och då syftar jag på programmet och inte min familj!). Nog om det och slut för tillfället, puss

LADY GAGA!

DEN 8 MAJ ÄR DET JAG OCH EMMA SOM SER LADY GAGA I GLOBEN I STOCKHOLM!
JAG ÄLSKAR ALLT!

L O N D O N

P Å O N S D A G! JA JA JA JA!

28-25

Hjälp vilken match och vilket tryck framförallt det var idag i idrottshallen i Kristianstad! IFK vann och de vann inte enkelt. De vände 11-4 (och, nej jag skrev inte fel!) och vann med 28-25 till slut. Folk stod till slut på stolarna, skrek och klappade och förde ett jävla liv! I pausen var det jag som cyklade rundor på Biltemas cykel för att visa upp vårens alla nya trender i cykelväg! Haha, det var en upplevelse och inte fullt så pinsamt som jag trodde att det skulle bli! Biltema är bra grejer det!

CLASS!

Gårdagen då? Överraskningsförfest för Chrille alltså igårkväll till en början, och snacka om att det blev en överraskning. I en halvtimme efter den ljuva sången framförd av oss alla stod han och gapade mun och bara virrade på huvudet. Hur vi, framförallt jag, kunde vara tyst så länge är en gåta men jag kan om jag bara vill! Efter det tog festen vid med musik, dans och garv. Därefter tog vi oss in på ett eller annat sätt (!) in till stan och självaste Class. Där fortsatte kvällen på bästa möjliga sätt, med bra musik, härliga människor och världens bästa Therese Ericsson! Gud ja, tack alla för en kanon kväll!
Idag blir det IFK-match och pausunderhållning, heja heja! Puss på allt

TESS!


Det borde vara olagligt att ha lika roligt som vi!
DU KAN VA BRA!

14.14

Vi ses i dimman folket, JAAAAAAAAAA!


BOLAGET...

Förresten, idag besökte jag Systemet för första gången nu sedan mina tjugo år fyllda. Herregud säger jag bara! Bara en liten parentes, haha!

MAC MAC MAC

Herregud, vad sysslar vädret med? Det är den 12 mars och det bokstavligt talat vräker ner snö. Snöflingorna är större än jag vet inte vad. Flygresa? Nu? Ja, varför inte! Tur att man kan sitta inne i alla fall. Och vet ni vad jag sitter med i knäet? Min nya dator!!!! Min nya fina Mac från Apple. Jag är så nöjd! Kvällen bjuder Yllan på och då med mat, arbetskamrater och dryck. Detta ser vi framemot, och morgondagen kanske ännu mer! Vilken tummen upp helg! Puss på alla

TACK!

Tack för idag
det gjorde vi bra
JA JA JA!

Tack för alla fina hälsningar från alla hörn och kanter idag. Jag är så nöjd med min dag! Puss på den 11 mars 2010

SWEET!


Today I am happy. Happiest.

TJUGO FINALLY!

Det är ingen vanlig dag idag
för det är min tjugoårsdag!

SMSMSM

Sophia, vilket väger mest?
Ett kilo bomull eller ett kilo bly?
Puss


TJUGO!

Imorgon ska jag äta tårta till
frukost och slicka tallriken ren.
För vet ni vad?
Man fyller bara tjugo en gång i livet.

LAST DAY!


Sommaren 2009

When it gets tough gotta fight some more

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quittings out of the question
When it gets tough gotta fight some more

SKAKA SHAKE!

Do that conga and skaka rumpan så mycket du kan! Herregud, stackars publik! Annars gick dansen bra och jag gillade den lika mycket idag. En fika hann jag också med, på Fenix. Annars har jag förvånat mig själv genom att kocka i köket. Jag åt det men det kunde väl smakat bättre, men jag är ändå nöjd. Imorgon är det imorgon tills jag fyller tjugo och dagen ska spenderas lite här och var. Sånt gillar vi! Sen att jag är i London om åtta dagar gör ju inte heller saken sämre. Puss på allt

CONS!


Man får aldrig för många par av denna sko. Converse.


105

Godmorgon! Det kändes till och med lite märkligt att vakna på egen hand idag, jag hade nästan glömt hur det var. Numera väcks man nämligen av samtal som säger Hej! Kan du jobba idag?. Men inte idag nej och det var rätt skönt att få sova lite. Idag ska jag inte göra någonting alls, möjlgtvis åka in till stan lite tidigare än planerat för att kika runder lite. Jag fyller ju snart år och behöver lite presenter! Annars ska jag dansa ikväll samt träna mina nio-åringar vilket är lika roligt som alltid! Fyraåringarna igår lekte jag "Hur mycket är klockan mamma lejon" och det var en succé kan jag lova. En av flickorna utbrast att hennes klocka faktiskt var etthundrafem där hemma. Ja, så kan det kanske vara... Nu känner jag mig färdig för idag, puss

Cheryl Cole

Fight for this love
Jag vill bara äta upp låten

SM

Åååååå som jag saknar dig Sophia Mattisson, vi ses om nio ynka dagar!


FRIDA!

GRATTIS TILL KÖRKORTET ÄLSKLINGSSYSTER! Det gjorde du bra! Du är bra och bäst på samma gång. Puss på dig och ditt nya kort i fickan!

F

Lycka till...

HANNAHLINDBLAAD.BLOGG.SE

"Blev en trevlig tjejförfest i Josses lägenhet igårkväll. Emilia satt klistrad framför TVn och hoppades att Pernilla Wahlgren skulle gå vidare i melodifestivalen, vi andra försökte förstå oss på hur tävlingen egentligen funkade men insåg att det var lönlöst. Istället blev det vindrickande och snicksnack tills vi begav oss mot tbaren. Jag och Emilia tog täten med Mikaela tätt efter som konstaterade att det var hemskt svårt att dricka samtidigt som man gick i högklackat. Vi instämde. Väl framme på T-baren kom vi in hur smidigt som helst utan att varken visa legitimation eller betala. Kvällen fortsatte sen inne på Sannas förfest i ett av rummen på T-baren innan vi slutligen hamnade på stora dansgolvet."
Citerat Hannah Lindblad.

T-BAREN I ALL ÄRA!

Jag hade världens roligaste igår, och ännu roligare än det!


!


Snart åker jag fan igen, ja det gör jag.

HELL JÄ!

En arkivväska och infoflaggor är köpta. Jag bara måste börja plugga snart, fast jag tvekar ännu. Alldeles för mycket för att egentligen börja. Men vi får se hur jag känner efter sommaren. Söka, det ska jag i alla fall göra. Ikväll tar jag det jättelugnt, har jobbat hela dagen, surat för att mina kläder inte har kommit från Nelly och krängt godis likt aldrig förr! Imorgon ska jag jobba igen, 9.50 till 17.15 sen bjuder kvällen på en kväll i goda vänners sällskap förhoppningsvis! Annars jobbar jag på söndag också, sen är jag långledig... Ha en bra kväll, pusskram


10.00-19.15

Jag bara fixar och trixar. Och hungrig är jag också! Äsch, jag går och lägger mig. Imorgon jobbar jag 10.00-19.15, ja har ni inget för er så är jag på fritidsavdelningen hela dagen. Ett nytt cykeldäck till vårens cykelturer kanske? Eller en nyckelringsficklampa? Kom och kika, jag menar, varför betala mer? Haha, jag är trött. Mikaela ska i alla fall köpa nya sådana som tvättar rutan på bilen... Torkarblad ja, precis! Hon visste inte riktigt vad de hette! De finns dock på bil-avdelningen, men jag kan guida henne. Pusskram från mig

NYA GLASÖGON!

Puuuh, vilken lång dag det har varit! Imorse for jag till Josse som planerat. Därefter blev det stressigt. Mycket skulle fixas, ärenden på staden, lunch och sist Friskis. Hann dessutom med en synundersökning idag så imorgon är det jag som beställer nya glasögon! Behövligt! Nu har jag precis sett IFK slå Lugi på TV:n, och det gillar jag! Vi hörs senare, pusskram

RONNEBYBRUNN!

Gud vilken mysig dag vi har haft idag. Varmvattenbassäng, utomhus bubbel under en blå himmel och sol, vattengympa, bastu, lunch, skratt, prat, historier, ja gud vet vad! Efter det tog vi vårt pick och pack och åkte hem till Josefines lägenhet i staden. Där beställde vi mat och en sak till, men det berättar jag inte för då slår Josefine ihjäl mig, men skrattade, det gjorde vi alla fall! Mysigt har vi haft i alla fall, till tusen! Puss på det!

APA APA!


Vem sa något om vår?
www.monkiworld.se

SPA!

Igår jobbade jag hela dagen. Därefter for jag till mina fyraåringar och efter det till Friskis. Idag har jag återigen tagit mig igenom en dag på Biltema, dessutom en väldigt lång sådan. Efter det dansade jag. Nu är jag ledig i två dagar (!) och jobbar sedan fredag, lördag och söndag. Tjo tjo. Imorgon ska jag och mina vänner Emma och Josefine åka till Ronneby och till Ronnebybrunns spa. Mysfaktor hundra! Det ska bli så skönt och jag bara längtar! Nu ska jag duscha, pusskram


FRIDA!

Jag vill bara sticka in och säga grattis till Frida som klarade uppskrivningen idag! Heja henne!


this is me


F

Lycka till...


TACK FÖR DIN ORDER!

Inom två till tre dagar dyker det ner en ny skjorta i min brevlåda. Det tackar jag mig själv för!


EMILIA PERSSON!

För idag känner jag
Att jag har nånting att ge
Här är jag, jag döljer inget mer
Du ser mig


Nu har jag slängt ut dörrmattan för gott. Nu är det en ny Emilia Persson som kommer att ta sig igenom vardagen. Ett nytt jag och som jag ska le och leva gott! Här är jag!

Take care vänner.
Emilia


RSS 2.0